ویروس کرونا در ایران و جهان - ۶ فروردین۱۳۹۹

تلف شدن یکی دیگر از پاسداران و سرکرده نیروی انتظامی

کرونا در ایران و جهان
این خبر کامل می‌شود.
توئیت مریم رجوی:






اینفوگرافی کرونا در ایران ۶ فروردین ۹۹

جانباختگان فاجعه کرونا به ۱۱۵۰۰نفر در ۲۲۲شهر ایران رسید

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
خانم مریم رجوی: امکانات گسترده پزشکی و مالی سپاه پاسداران و دستگاه خامنه‌ای
باید در اختیار مردم بینوا قرار گیرد

سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز، چهارشنبه ششم فروردین ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانباختگان ویروس کرونا در ۲۲۲شهر کشور بیش از ۱۱۵۰۰نفر شده است. شمار قربانیان در خراسان رضوی به ۹۸۰نفر، در خراسان شمالی به ۵۹نفر، در خوزستان به ۵۰۰نفر، در اصفهان به ۱۳۶۰نفر، در کرمانشاه به ۲۸۰نفر، در یزد به ۲۳۰نفر، در لرستان به ۲۳۰نفر، در همدان به ۲۴۰نفر، در زنجان به ۱۵۰نفر و در سیستان و بلوچستان به ۷۰نفر می‌رسد و آمار سایر استانها به آن افزوده می‌شود.

در حالی‌که همه گزارشها و اظهارات کارگزاران رژیم از گسترش فاجعه و آمار فزاینده قربانیان و کمبود شدید امکانات خبر می‌دهد، روحانی امروز با وقاحتی حیرت‌آور گفت: «بحمدالله تا امروز ما کمبود تخت نداشتیم، کمبود پرستار نداشتیم، کمبود پزشک نداشتیم، حتی در بخشهای مراقبتهای ویژه در اکثر شهرها و استانهای ما بخشی اضافی داریم یعنی من دیروز در مشهدی که یک مقدار ما نگران بودیم در این ایام، خب آنجا معلوم شد که ۶۰درصد تخت‌بیمارستانی ما خالی هست در شهر مشهد و ۳۰درصد بخش مراقبت ویژه ما تخت‌هایش خالیست.معلوم است برنامه‌ریزی خوبی دارد انجام می‌گیرد».
رئیس‌جمهور رژیم، دیروز هم ادعا کرد: «ورودی به بیمارستانها کاهش پیدا کرده است و تعداد فوتی‌ها روند کاهش دارد...».

این در حالیست که وزارت بهداشت رژیم امروز شمار مبتلایان جدید به کرونا در ۲۴ساعت گذشته را ۲۲۰۶ اعلام کرد که نسبت به روز گذشته ۲۵درصد و نسبت به شنبه ۲فروردین ۱۳۰درصد افزایش را نشان می‌دهد.
امروز استاندار آذربایجان غربی گفت شمار مبتلایان و ناقلان بیماری چندین برابر آماری است که شناسایی و اعلام می‌شود.
هم‌چنین محمد حسین قربانی نماینده وزارت بهداشت در گیلان اعلام کرد: «گیلان هم‌چنان کانون بحران کرونا است.... در صورت شروع موج دوم فعالیت کرونا در گیلان، میزان خسارتها و آسیب‌ها به‌مراتب بیشتر از مرحله نخست است... ما نگران این وضعیت در گیلان هستیم، زیرا کادر بهداشت و درمان استان به‌علت هفته‌ها کار سخت و مداوم خسته است».

روز دوشنبه ۴فروردین روزنامه حکومتی شرق نوشت پژوهش کارگروه تحلیل اپیدمیولوژی وزارت بهداشت تصریح می‌کند که تا پایان اردیبهشت بین ۸۱۱هزار نفر تا یک میلیون و ۱۶۰هزار نفر در ایران کرونا می‌گیرند.

فراهانی عضو شورای شهر تهران به روحانی نوشت «چین بعد از ۳۰کشته، اسپانیا بعد از ۲۰۰کشته و فرانسه بعد از ۱۷۵کشته قرنطینه را شروع کردند، در ایران چند نفر باید کشته شوند؟» فاطمه ذوالقدر نماینده مجلس ارتجاع گفت «ما مکرراً شاهد تماس افرادی هستیم که از بازگشایی ادارات ناراضی هستند، از سویی به آنها گفته می‌شود همه در خانه بمانند و قرنطینه شوند و از سوی دیگر ادارات باز شده‌اند».

خانم مریم رجوی با اشاره به وقاحت حیرت‌انگیز روحانی گفت: آخوندها قبرستانها را پر کرده‌اند و به دروغ ادعا می‌کنند بیمارستانها خالی است. پزشکان بدون مرز را اخراج می‌کنند و می‌گویند خودمان امکانات داریم. بنابراین امکانات گسترده پزشکی و مالی سپاه پاسداران و دستگاه خامنه‌ای بایستی در اختیار مردم بینوا قرار گیرد.

خانم رجوی به آنهایی که به بهانه‌ی تحریم‌ها برای فاشیسم دینی حاکم بر ایران اشک تمساح می‌ریزند خاطرنشان کرد اندکی هم برای مردم ایران دل بسوزانند و اگر راست می‌گویند رژیم را وادار کنند ناظران و خبرنگاران و هیأتها و کمکهای بین‌المللی را در ایران بپذیرد و کمکها بی‌واسطه به دست مردم نیازمند برسد. هم‌چنین رژیم را وادار کنند همه زندانیان را آزاد کند و دست از دستگیری و شکنجه و اعدام بردارد و به‌ویژه مانع همیاری ملی و کمکهای جوانان شورشی به هموطنانمان نشود.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۶فروردین ۱۳۹۹(۲۵مارس ۲۰۲۰)

اعتراف یک کارگزار رژیم:‌ در ایران شدت بیماری کرونا فوق‌العاده بیشتر از کشورهای دیگر حتی کشور چین است

مسعود مردانی، عضو کمیته کشوری کرونا - روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ مرگ و میر داریم
مسعود مردانی، عضو کمیته کشوری کرونا اعتراف کرد در ایران شدت بیماری کرونا فوق‌العاده بیشتر از کشورهای دیگر حتی کشور چین است که کانون این بیماری بود.

وی که در تاریخ ۵فروردین با خبرگزاری آناتولی صحبت می‌کرد افزود:‌ استانی از استانهای کشور وجود ندارد که در حال حاضر بیماری کرونا در آن وجود نداشته باشد. وی اعتراف کرد:‌ مواردی که در حال حاضر وزارت بهداشت اعلام می‌کند جزیی از کل بیماری است به‌این دلیل که وزارت بهداشت فقط مواردی که در بیمارستان بستری می‌شوند به‌عنوان موارد روزانه ابتلا گزارش می‌کند.
وی در خصوص دیرکرد رژیم در کنترل این اپیدمی گفت:‌ ما اپیدمی را بعد از استقرارش در کشور تشخیص دادیم. بخصوص اولین مواردی که در شهر قم اتفاق افتاد مواردی بود که شاید از چند هفته قبل در آنجا وجود داشت و در آن برهه جداسازی اتفاق نیفتاد و بیماری ابتدا قم و سپس شهرهای دیگر را فرا گرفت.

این عضو کمیته کرونای کشوری به میزان بالای مرگ و میر بر اثر این ویروس اذعان کرد و گفت:‌ «مواردی که در حال حاضر وزارت بهداشت اعلام می‌کند جزیی از کل بیماری است به این دلیل که وزارت بهداشت فقط مواردی که در بیمارستان بستری می‌شوند و یا مراجعه سرپایی دارند و آزمایش مولکولی برای بیماری می‌دهند و بیماریشان مثبت است را به عنوان موارد روزانه ابتلا گزارش می‌کند.»

وی افزود: «هر روز هم به شمار مبتلایان بیش از هزار مورد اضافه می‌شود و حتی بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰ مرگ و میر در روز داریم.»


شیوع کرونا در زندان‌های ایران و بی‌عملی رژیم ضدبشری آخوندی
شیوع ابتلا به کرونا در زندان ارومیه
خودداری دژخیمان خامنه ای از آزادی زندانیان سیاسی
که به شدت در معرض خطر قرار دارند
در بند زندانیان سیاسی زندان ارومیه شماری از زندانیان به بیماری کرونا مبتلا شده اند. زندانی سیاسی عبدالسلام مردان رزگه که در اعتصاب غذا به سر می برد، روز شنبه ۲ فروردین در پی وخامت حالش به مراکز درمانی خارج از زندان منتقل می شود. تست کرونای این زندانی سیاسی مثبت اعلام شده است.
بنا به خبر دیگری کیا مظاهری گرداننده فروشگاه بند زندانیان سیاسی زندان مرکزی ارومیه روز سه شنبه پنجم فروردین به دلیل ابتلا به ویروس کرونا به خارج از زندان منتقل می شود. تمامی زندانیان سیاسی این بند روزانه با این فرد تماس مستقیم داشته اند در نتیجه همه آها در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.
رژیم ضدبشری آخوندی از آزاد کردن این زندانیان خودداری می کند
شیوع بیماری کرونا در زندان قزلحصار
شرایط وخیم بهداشتی زندان
واستمرار شکنجه ورفتار وحشیانه دژخیمان

با وجود شیوع بیماری کرونا در زندان قزلحصار، هیچگونه امکانات بهداشتی از قبیل صابون و مواد شوینده در دسترس زندانیان قرار ندارد. ماسک و دستکش وجود ندارد. ضدعفونی سلولها انجام نمی شود. روزانه ۴ ساعت آب زندان قطع می شود. حمام ها بسته و آب گرم بندها قطع است. در پاسخ سوال زندانیان که چرا آب گرم قطع است؟ مأموران خامنه ای به آنها میگویند دیگ آب گرم خراب است و از زندانیان برای خرید آن پول میخواهند. در پاسخ به اعتراض زندانیان مأموران خامنه ای می گویند: «می‌میرید راحت می شوید».
در همین حال شکنجه های وحشیانه ادامه دارد. پس از ساعت ۹ و نیم شب که زمان خاموشی است، در سالنها بازرسیهای سرزده انجام می شود. مأموران بصورت وحشیانه‌ای وسایل زندانیان را بازرسی کرده و همه چیز را بهم می‌ریزند. وسایل زندانیان از قبیل ساعت، لباس و وسایل دزدیده می شود. کوچکترین اعتراض به این شرایط با مجازات همراه است.

رئیس شورای قلابی شهر مشهد: آمار فوت شدگان در حال افزایش است
محمدرضا حیدری، رئیس شورای قلابی شهر مشهد روز چهارشنبه ۶فروردین ۹۹ با انتشار توئیتی خطاب به آخوند روحانی، نوشت: «آقای رئیس‌جمهور هم‌چنان نگران مشهد باشید.»
وی با اشاره به صحبت‌های امروز روحانی مبنی بر خالی بودن تختهای بیمارستانی در مشهد نوشت: «تختهای بیمارستانی در حال خالی شدن است، برای این‌که بیماران بدحال را پذیرش کنند. نیاز به تجهیزات ICU دو برابر شده است و آمار فوت‌شدگان در حال افزایش است. لااقل دستور بدهید تجهیزات ICU برای مشهد ارسال شود».
  
آمار مبتلایان به ویروس کرونا در لرستان بیشتر از حد انتظار است
  •  استاندار لرستان گفت:رقم مبتلایان به ویروس کرونا در استان نسبت به جمعیت بیشتر از حد انتظار است .

تنها ۳ نفر از هر ۵ نفر در سراسر جهان به امکانات اولیه برای شستن دستهایشان دسترسی دارند                                     
  • صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) می گوید میلیاردها نفر در سراسر جهان امکانات لازم برای شستن دستهایشان با صابون را که برای مبارزه با بیماری کووید-۱۹ ضروری است، در اختیار ندارند.
  • یونیسف روز سه شنبه با اعلام این هشدار گفت که تنها ۳ نفر از هر ۵ نفر در سراسر جهان به امکانات اولیه برای شستن دستهایشان دسترسی دارند.
  • در شرایطی که شیوع جهانی ویروس کرونا همچنان با قدرت ادامه دارد، یونیسف خواستار تلاش‌های بیشتر جهانی برای فراهم کردن دسترسی به امکانات اولیه شستشوی دستها در سراسر جهان بعنوان امکانات ضروری برای سلامت عمومی شده است.
  • مدیر برنامه های یونیسف با اشاره به اینکه شستن دستها با صابون برای حفاظت از خود و دیگران از ابتلا به ویروس کرونا ضروری است گفته است که یونیسف لازم می داند که علی رغم اینکه راهی طولانی برای دسترسی همه مردم به امکانات اولیه شستن‌ دست‌ها وجود دارد، هشدارهایشان را تکرار کند.
یونیسف - شستن دستها با صابون

اعتراف به آمار قطره چکانی توسط سخنگوی وزارت بهداشت رژیم:
  • از ظهر دیروز تا امروز ۶فروردین ۹۹ و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶مورد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷نفر رسید.
  • با جان‌باختن ۱۴۳بیمار مبتلا به کووید۱۹ در طول ۲۴ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷نفر رسید.
  • فاکس نیوز: تا بعد از ظهر روز سه شنبه طبق آمار رسمی تهران،  زیر ۲۰۰۰ مرگ و میر براثر ابتلا به کرونا داشته است. این در حالی است که شورای ملی مقاومت ایران استدلال  می‌کند که تلفات جانی واقعی بیش از ۱۰۵۰۰ در بیش از ۲۰۰ شهر است.
  • نشست اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد به‌دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت کنفرانس ویدیویی برگزار شد.

  • توئیتر مارک دوبوویتس، مدیر عامل بنیاد دفاع از دمکراسیها: یادآوری معمول که رهبر عالی رژیم بیش از ۲۰۰میلیارد دلار سرمایه دزدیده‌ شده از ایرانیان را کنترل می‌کند که بابت آن حساب هم پس نمی‌دهد. چرا او این میلیاردها را برای کاهش اثرات تحریم‌ها هزینه نمی‌کند؟ چرا باید تحریم‌ها را تعلیق کرد تا او بتواند بیشتر بدزدد؟
  • نشست اعضای شورای امنیت سازمان ملل ‌متحد به‌دلیل شیوع ویروس کرونا به‌صورت کنفرانس ویدیویی برگزار شد.

آمار جان‌باختگان ویروس کرونا در کشور:
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر سه‌شنبه پنجم فروردین ۹۹اعلام کرد آمار جانباختگان ویروس کرونا در ۲۱۹شهر کشور از ۱۰هزار و ۹۰۰نفر بیشتر شده است.
شمار قربانیان در گیلان لااقل۱۰۵۰نفر، در خراسان رضوی ۹۰۰نفر، در مازندران ۸۲۰نفر، در گلستان ۵۷۰نفر، در یزد ۱۵۲نفر و در خراسان شمالی ۲۸نفر می‌باشد که آمار سایر استانها به‌آن افزوده می‌شود.

کرونا در ایران - سرتیتر خبرها
  • علاءالدین بروجردی عضو مجلس ارتجاع با نگرانی از افشای پنهان‌کاریهای رژیم گفت: پرداختن بیش از حد به‌آمار مبتلایان کرونا در ایران عمق دشمنی رسانه‌های غربی را نشان می‌دهد که تلاش می‌کنند مردم را نسبت به‌ مسئولان خود بدبین کنند.
  • سایت برایت بارت در آمریکا: شورای ملی مقاومت بزرگترین گروه مخالف روز سه‌شنبه اعلام کرد بیش از ۱۰۵۰۰نفر قربانی کرونا را ثبت کرده است. شورای ملی مقاومت خاطرنشان ساخته که بسیاری به جرم شایعه‌پراکنی حول ارقام واقعی کرونا دستگیر شده‌اند.
  • سرهنگ پاسدار جاوید مهری سرکرده‌ی نیروی سرکوبگر انتظامی اسفراین در استان خراسان شمالی بر اثر ابتلا به کرونا مرد.
  • به‌گزارش رسانه‌های حکومتی پاسدار حبیب برزگری از بنیانگذاران سپاه جهل و جنایت در شهرستان میبد در استان یزد به‌دلیل ابتلا به‌کرونا مرد.
  • دبیرخانه شورای ملی مقاومت:‌ رژیم آخوندی تیم پزشکان بدون مرز را که با ۹پزشک متخصص و دو هواپیما تجهیزات، برای ایجاد یک بیمارستان صحرایی به اصفهان رفته بود، از ایران اخراج کرد تا جهان از ابعاد واقعی مبتلایان به کرونا و جان‌ باختگان مطلع نشود و پنهان‌کاریها و بی‌کفایتی‌های رژیم فاش نگردد.
  • مریم رجوی: اخراج پزشکان بدون مرز، مبین اصرار آخوندها بر ادامهٔ پنهان‌کاری مجرمانه به‌ویژه در مورد آمار جانباختگان و حاکی از این حقیقت است که مشکل اصل در ایران یک دیکتاتوری فاسد است که جز به‌حفظ قدرت نمی‌اندیشد. جان انسان‌ها برایش هیچ ارزشی ندارد و تنها کمکهایی را می‌خواهد که بدون هر گونه نظارتی در خدمت سپاه پاسداران و سردمداران حکومت قرار بگیرد.
  • در یک اقدام دیرهنگام، شورای به‌اصطلاح منطقهٔ‌ آزاد رژیم اعلام کرد از روز ۸فروردین، خرمشهر و آبادان برای یک هفته قرنطینه می‌شوند.
  • فاطمه حسینی عضو مجلس ارتجاع: بی‌توجهی به ضرورت تعطیل شدن ادارات، مزید بر علت خواهد شد تا در هفته‌های آتی شاهد افزایش تعداد مبتلایان و احتمالاً افزایش تعداد جان‌ باختگان از کرونا باشیم.

رئیس مجتمع بیمارستانی خمینی: یک نگرانی جدی داریم، این آرامش می‌تواند آرامش قبل از توفان باشد
خسرو صادق‌نیت رئیس مجتمع بیمارستانی خمینی در تلویزیون شبکه خبر رژیم سه‌شنبه ۵فروردین گفت: یک نگرانی جدی هم داریم که این آرامش می‌تواند آرامش قبل از توفان باشد، نشانه‌های خوبی نداریم از آینده، نوع بیماران ما دارد بدتر می‌شود نیاز به آی.سی.یو ما دارد بیشتر می‌شود.
 رئیس مجتمع بیمارستانی خمینی در گفتگو با تلویزیون رژیم در ادامه گفت: الآن همین الآن که من خدمت شما هستم ۹۸ تخت آی.سی.یو داریم که تماماً پر است و من از بیمارستانهای همکارم خواهش کردم که اگر مریضی نیازمند آی.سی.یو بودش بتوانیم اونها را منتقل کنیم، از بیمارستانهای دیگه هم کمک بگیریم و وقتی سؤال کردم قبل از این‌که بیایم خدمت شما، دیدم بیمارستانهای همکار من هم همین مشکل را دارند.
 وی افزود: تعداد مریض‌های بدحال که نیازمند آی.سی.یو برای اونها هم افزایش پیدا کرده و نشان می‌دهد. ...بیماریهای بسیار بدحالتری را ما داریم پذیرش می‌کنیم و خب امکانات‌مان محدود است. هنوز به وضع بعضی از بیمارستانها و کشورهایی که انتخاب می‌کنند مریض‌هایشان را برای این‌که در آی.سی.یو ببرند و خدمات ویژه بهشان بدهند ما هنوز به این مرحله نرسیدیم و همه مریض‌هایی که نیازمند آی.سی.یو هستند را این خدمات را برایشان قائل می‌شویم ولی اگر بخواهد این روال ادامه پیدا کند ما توانمان برای تأسیس آی.سی.یو جدید خیلی زیاد نیست.
 کمبود تخت آی.س.یو و پرستار و پزشک
خسرو صادق نیا به کمبود تخت آی.س.یو و پرستار و پزشک و کادر درمانی اذعان کرد و گفت: می‌دانید هر تخت آی.سی.یو حداقل نزدیک به یک تا دو میلیارد تومان فقط تجهیزات می‌خواهد که اینها را اگر داشته باشیم نیاز به پرستار خبره و تجربه‌دار هستش نیاز به فوق تخصص های آی.سی.یو کار داریم که خب اینها تا یک حدی می‌توانند از شبانه روزشان بگذرند و تمام انرژی‌شان را صرف کنند، برای این‌که خدمات را توسعه بدهند از یک حدی بگذرد، دیگه بیشتر از ۲۴ساعت پزشکهای ما توان ندارند بیشتر از ۲۴ساعت پرستارهای ما نمی‌توانند در بیمارستان حضور پیدا بکنند.

وضعیت قرمز در استان اصفهان
در همین برنامه تلویزیونی عباس رضایی استاندار رژیم در اصفهان به وضعیت قرمز در این استان اشاره کرد و گفت: استان اصفهان در حال حاضر وضعیت‌مان قرمز است هفت درصد تعداد موارد بستری بیماران مشکوک به کرونایمان در ۲۴ساعت اخیر رشد داشته.
 لازم به یادآوری است آخوند روحانی امروز چهارشنبه ۶فروردین۹۹ در ادامه دروغ‌درمانیهای وقیحانه‌اش  کمبود الزامات پزشکی در ایران ستم‌زده در جلسه هیات دولتش را منکر شد و گفت: تا امروز ما کمبود تخت نداشتیم، کمبود پرستار نداشتیم، کمبود پزشک نداشتیم، حتی در بخشهای مراقبتهای ویژه در اکثر شهرها و استانهای ما بخشی اضافی داریم.
آخوند روحانی افزود: در مشهد معلوم شد ۶۰درصد تخت‌ بیمارستانی ما خالی هست در شهر مشهد ۳۰درصد بخش مراقبت ویژه ما تخت‌هایش خالیست.
روحانی پس از فضاحت اخراج پزشکان بدون مرز با دجالبازی و وقاحت گفت: دستورالعمل اولیه ما این بوده که هر کشوری می‌خواهد کمک کند، کمکهای او را برای مسأله کرونا دریافت کنیم. وزارت کشور، وزارت‌خارجه و وزارت بهداشت در چارچوب سیاست درستی عمل کردند.
 رژیم آخوندی تیم پزشکان بدون مرز را که با ۹پزشک متخصص و دو هواپیما تجهیزات، برای ایجاد یک بیمارستان صحرایی به اصفهان رفته بود، از ایران اخراج کرد تا جهان از ابعاد واقعی مبتلایان به کرونا و جان‌باختگان مطلع نشود و پنهان‌کاریها و بی‌کفایتی‌های رژیم فاش نگردد.
علیرضا وهاب‌زاده مشاور وزیر بهداشت رژیم وقیحانه در این باره نوشت: با اجرای طرح بسیج ملی مقابله با کرونا و نیز استفاده از تمام ظرفیت درمانی نیروهای مسلح، نیازی به استفاده از ظرفیت نیروهای خارجی نیست.

دروغ‌درمانی وقیحانه روحانی: تا امروز ما کمبود تخت نداشتیم، کمبود پرستار نداشتیم، کمبود پزشک نداشتیم
آخوند روحانی امروز چهارشنبه ۶ فروردین۹۹ در ادامه دروغ درمانیهای وقیحانه‌اش درباره کمبود الزامات پزشکی در ایران ستم‌زده در جلسه هیات دولتش گفت: تا امروز ما کمبود تخت نداشتیم، کمبود پرستار نداشتیم، کمبود پزشک نداشتیم، حتی در بخشهای مراقبتهای ویژه در اکثر شهرها و استانهای ما بخشی اضافی داریم.
 آخوند روحانی افزود: در مشهد معلوم شد ۶۰درصد تخت‌ بیمارستانی ما خالی هست در شهر مشهد  ۳۰درصد بخش مراقبت ویژه ما تخت‌هایش خالیست.
  روحانی پس از فضاحت اخراج پزشکان بدون مرز با دجالبازی و وقاحت گفت: دستورالعمل اولیه ما این بوده که هر کشوری می‌خواهد کمک کند، کمکهای او را برای مسأله کرونا دریافت کنیم. وزارت کشور، وزارت‌خارجه و وزارت بهداشت در چارچوب سیاست درستی عمل کردند.


کرونا در جهان - اعلام بزرگترین قرنطینه جهان در کشور هند 
  • به دستور نارندرا مودی، نخست وزیر هند، این کشور به بزرگترین قرنطینه در جهان تبدیل می‌شود.
  • به گزارش آسوشیتدپرس به نقل از سخنرانی مودی که شامگاه سه‌شنبه که از تلویزیون هند پخش شد، نخست وزیر در سراسر هند به مدت سه هفته  قرنطینه اعلام کرد
  • نارندرا مودی در این سخنرانی گفت: «اگر کشور نتواند اوضاع را ظرف ۲۱ روز آینده مدیریت کند، به ۲۱ سال قبل عقب‌نشینی خواهد کرد.»
  • در چین ۴۷ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که همگی از کشورهای خارجی به چین وارد شده‌اند
  • شمار کل مبتلایان به کرونا در تایلند به  ۹۰۷ نفر رسید. ۴ نفر جان خود را از دست دادند.
  • شمار مبتلایان کره جنوبی به ۹۱۳۷ نفر رسید. شمار فوتی‌ها نیز با افزایش ۶ نفری به ۱۲۶ نفر افزایش یافت
  • اعلام وضعیت فوق العاده نیوزیلند توسط نخست وزیر این کشور - تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲۰۵ نفر رسید.


مطالب قبلی:   




اشتراک:

مطالب مرتبط:

3333

پخش زنده سیمای آزادی

Popular Posts

مسعود رجوی-۲۲بهمن ۱۴۰۱: «اتوبوس مجانی» استبداد و وابستگی با سرنشینان ساواکی، آزادیخواهان و ...

مسعود رجوی: درماندگی بچه شاه از «سلطنت انتخابی» تا «فراسوی» سلطنت و جمهوری

مسعود رجوی: درماندگی بچه شاه از «سلطنت انتخابی» تا «فراسوی» سلطنت و جمهوری

توییتر اختر شبانه

پیام مسعود رجوی در دومین سالگرد انقلاب ضدسلطنتی

بازدید از وبلاگ

468481

مانور بزرگ جنگی سیمرغ رهایی ارتش آزادیبخش ملی ایران