۱۸شهریور۱۴۰۱
آخوند احمد جنتی
احمد جنتی از محبوبترین چهرههای نظام ولایت فقیه، هم از نظر خمینی و هم از نظر خامنهای است. دلیلش روشن است. نه بحث سواد است و نه فقاهت الا چاکر مآبی ۴۰سالهاش نسبت به خلیفه ارتجاع که او را در مصدر مهمترین تصمیماتی قرارد داده که رژیم آخوندی در حوزه اداره کشور میگیرد.
ریاست مجلس خبرگان برای تعیین رهبر آینده، دبیر بیجایگزین شورای نگهبان برای تأیید نامزدهای ریاستجمهوری و مجلس، رد و قبول مصوبات مجلس، و تا مدتی پیش ریاست و عضویت در بسیاری از نهادهای سیاستگذار کشوری مانند دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، امامت جمعه موقت تهران، ... برخی از مناصب او هستند.
بسیاری از رسانههای داخلی و خارجی این همه اشتها برای بهدستگیری و حفظ مناصب حکومتی آن هم در نزدیکیهای صد سالگی را با قویترین رهبر ژاپن مقایسه کردهاند. شینزو آبه، پرسابقهترین نخستوزیر ژاپن تنها هشت سال در مصدر قدرت بود اما در اوج محبوبیت و در ۶۶ سالگی، بهدلیل بیماری و ترس از اینکه خستگی و کسالت بر تصمیماتش برای اداره و هدایت کشور تأثیر منفی بگذارد، استعفا میدهد.
«در ایران کم نیستند نمونههایی که چون شینزوآبه دارای مناصب کلیدی و مدیریتی هستند، اما نه صداقت شینزوآبه را دارا هستند و نه شجاعت استعفا را؛ بلکه بر عکس بهرغم همه ناتوانیها و دانش ناچیز خود در هدایت و اداره منصبها، اصرار ماندن به قدرت به هر قیمتی را دارند. ». (همدلی۱۰شهریور۱۳۹۹).
وظیفه ماست که شکمهای گرسنه را سیر کنیم!
حال ببینیم جنتی در ایران تحت ستم آخوندهای دینفروش چه دستاوردی داشته است و چه تجربه و دانشی در اختیار دیگران گذارده است. راه دور نرویم و به گفتار سال گذشتهاش بسنده کنیم. وی در اسفند ۱۴۰۰ و در جلسه مجلس خبرگان میگوید: «باید هرکاری میتوانیم برای افراد فقیر و کسانی که وضعیت مالی خوبی ندارند انجام دهیم. مبادا در پایان سال کسانی پیدا شوند که غذای مناسب نداشته باشند. ما اگر بتوانیم شکم گرسنه را سیر کنیم معجزه کردهایم (!) امکانات ما خیلی محدود است اما خدا در حد امکانات ما به ما تکلیف کرده است» (ایسنا۱۷ اسفند۱۴۰۰)
رسیدن به فقر مطلق، معجزه معکوس
حتی یکبار شنیدن این سخنان ابلهانه و قبیح، قلب هر انسانی را جریحهدار میکند. آخر چطور میشود در سرزمینی که زیر پایش دریای انرژی است و به داشتن چهار فصل شهره بود و میلیونها جوان تحصیلکرده و مصمم دارد، به چنین روزی بیفتد که سیر کردن شکم اهالیاش یک معجزه باشد. بههمین خاطر سیلی از واکنش به حرفهای این ابوجهل نظام ولایت فقیه روانه شد که به مواجهه یکی از خودیهای این رژیم اکتفا میکنیم. روزنامه جمهوری اسلامی در نقدی به جنتی نوشت: «ما کشور فقیری نیستیم که سیر کردن مردممان را «معجزه» بدانیم. اتفاقاً معجزه مدیریت آقایان این است که با این همه برخورداری، هر روز فقیرتر میشویم. با اینکه ۴۳سال از اخلاق و اسلام میگوئیم، رکوردهای اختلاس و بداخلاقی و افسردگی و نزاع بالا میرود. باید گفت با این همه منابع، رسیدن به فقر مطلق معجزه معکوس است و معجزهتر اینکه برای سیر کردن شکم مردم استرسمان بگیرد. واقعاً چه کردهایم ما؟» (جمهوری اسلامی۱۹ اسفند۱۴۰۰)
گویندگان دیگری هم بر جنتی و امثال وی خرده میگیرند که سنشان از ۹۰ هم گذشته است اما همچنان به منصب و مقام میچسبند و حاضر نیستند کنار بروند. دارای دهها مسئولیت هستند و باز هم برای به دست آوردن مناصب دیگر تلاش میکنند.
در دانشگاههای ما باید کلاس «امامشناسی» تشکیل شود!
اما همین بله قربان گوی نظام سرکوب و غارت مردم ایران، شش ماه بعد از آن ترهات و اباطیل، پای ناتوانش را بر زمین توهماتش میگذارد و برگی دیگری از نادانی و مجیزگویی را رو میکند. وی در کنار قبر استادش خمینی، آن سمبل ارتجاع دوران را با انبیای بنی اسراییل مقایسه میکند و مانند او علم و دانشگاه را به سخره میگیرد و تأکید کرد: «آنچنانکه امام به نسل ما معرفی شده، به نسل نو معرفی نشده است. در دانشگاههای ما باید کلاس «امام شناسی» تشکیل شود. ». (عصر ایران۱۶شهریور۱۴۰۱).
بله حرفش این است که برای غارت گرسنگان و گسترش فقر و فلاکت در ایران باید کلاس امام شناسی به راه انداخت و فراتر از همه تباهیهای تاکنون، به خمینی و اقداماتش بازگشت نمود تا دیگر هیچ اثر و آثاری از ملت و سرزمین ایران باقی نماند. راستی که این اشغالگران عمامه به سر که مسئول تباه کردن همه سرمایههای ایران و به خاک سیاه نشاندن مردم ما هستند، با شناعت تمام درباره یک ملت با همه امیدها و آرمانهای بزرگش، حتی درحد سیر کردن شکم هم ابراز ناتوانی میکنند. لعنت خدا و خلق بر شما تباه کنندگان حرث و نسل ایران، باشید تا بهگفته رهبر مقاومت همین مردم بند از بند رژیمتان بگسلند.
«نمیبینید بر سر جامعه چه آوردهاید؟!»
یک کارشناس اقتصادی هم که در کلاس امامشناسی شرکت داشته و مدرک دکترا گرفته در این باره خطاب به امثال جنتی میگوید: «ای کاش! در یک نظام تصمیمگیری که بخش بزرگی از آن لباس روحانیت دارند، از دریچه تخصص خود به این ماجرا نگاه کنند، یعنی ببینند وقتی سیاست تورمزا و اشتغال زدا را دستور کار قرار میدهید، ارادت مردم به دین و اخلاق را بالا میبرید؟ نمیبینید جامعه دچار چه تحولاتی شده است؟ نمیبینید که بر سر خود و جامعه چه آورده اید؟» (جماران۱۵تیر۱۴۰۱)
خامنهای میداند که چه کسی برای دستگاه ستم و غارت مفید است اما نمیداند که لشگر تهیدستان چه برنامهیی برای دستگاهش در نظر دارند.