۸اردیبهشت۱۴۰۱
محمد مهاجری
محمد مهاجری از باند اصولگرا روز شنبه ۳ اردیبهشت در گفتو گو با خبرگزاری حکومتی ایلنا وضعیت دولت رئیسی را ضعیف توصیف کرد و گفت: کابینه آقای رئیسی واقعاً ضعیف است و شاید بتوان گفت دولت آقای رئیسی تا اینجای کار با فاصله یکی از ضعیفترین دولتهای بعد از انقلاب است.
وی در ادامه وزرای کابینه رئیسی را اینچنین تعریف کرد: دولتی بر سر کار آمد که بعد از هشت ماه، رئیس بانک مرکزی آن مورد انتقاد مدیران اقتصادی دولت است، وزیر رفاه به جای کار کردن حرفهای خندهدار میزند، وزیر صمت وعدههایی میدهد که کاملاً مشخص است قابلیت اجرایی ندارد، وزیر نفت شعارهایی میدهد که نفت میفروشیم و پول آن را هم به داخل میآوریم اما میبینید که مردم چیزی احساس نمیکنند و تورم هم بهشدت در حال افزایش است.
مهاجری سپس به این اشاره کرد که دولت آخوند رئیسی از اول در ذهن اصولگرایان قوی نبود و گفت: زمانی که آقای رئیسی کاندیدای ریاستجمهوری بود، دوستان اصولگرا میدانستند که ایشان مدیر اجرایی پرقدرتی نیست. اداره کردن قوه قضاییه با شیوهای که آقای رئیسی اداره میکرد، خیلی کار دشواری نبود.
این تحلیلگر اصولگرا درباره کرسیخواهی رئیسی افزود: آقای رئیسی در دو سال آخر حضور در قوه قضاییه، آنجا را سکوی پروازی برای قوه مجریه کرده بود. یک روز در میان هم کارخانههایی تعطیل شده را افتتاح کرد که بعدها مشخص شد آن کارخانهها افتتاح نشده بود.
وی در ادامه به رویکرد نمایندگان مجلس آخوندی در مورد دولت رئیسی پرداخت و گفت: نمایندگان مجلس اگر در مواجهه با این دولتی که امروز دارای ناکارآمدی است، بخواهند وکیلالدوله و طرفدار دولت باشند قطعاً در حوزههای انتخابیه با شکست مواجه خواهند شد.
بنابراین نمایندگان فعلی برای رأیآوری میروند در پوست اپوزیسیون دولت قرار میگیرند و این باعث میشود مجلس در فاز مخالفت با دولت افتاده و حتی گاهی اوقات ممکن است از منتقدان بیرونی هم تندتر حرکت کند تا بتواند در انتخابات سال آینده رأی بیشتری به دست بیاورد.
مهاجری همچنین افزود: مجلس بهعنوان نهادی که وظیفه نظارت بر قوه مجریه را دارد، کم کم حوصلهاش از ناتوانی دولت سر میرود. امروز آقای رئیسی فقط گفتاردرمانی میکند و اکثر وزرا هم با ناکارآمدی خود به این روند کمک میکنند.
این تحلیلگر اصولگرا زیرآب رئیسی را از اساس زد و درباره اینکه رئیسی چه کاری باید انجام دهد تا این مشکلات برطرف شود گفت: آقای رئیسی یک کاری را نباید انجام میداد و آن این بود که نباید رئیسجمهور میشد.
حالا که آمده هیچ راهی جز آن که کسانی که عاشقان وضع موجود هستند را از دولت کنار گذاشته و آدمهای دانشگاه دیده، با تجربه و کاربلد را فارغ از آن که در چه دولت بودند یا نبودند به دولت بیاورد.