۶تیر۱۴۰۰
۳۰خرداد کابوس ۴۰ساله نظام آخوندی، اقرار یک مامور وزارت اطلاعات |
وب سایت وابسته به مرکز سندسازی رژیم موسوم به «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» به مناسبت ۳۰ خرداد، با یک مأمور وزارت اطلاعات به نام مسعود خدابنده گرداننده سایت پوششی وزارت اطلاعات آخوندها به نام اینترلینک مصاحبهای ترتیب داده است، این مطلب به شکل سریالی و یک دست اساس در وب سایتهای اصلی حکومتی بازنشر شده است.
گزیدهای از این مطلب و صحبتهای مأمور وزارت اطلاعات را که اذعان و اقرار به اصالت ۳۰ خرداد و شروع مقاومت انقلابی در مقابل دیکتاتوری ولایت فقیه است، از نظر میگذرانیم.
« ۳۰خرداد که میشود انگار تقویم گُر میگیرد و روزبهروز که پیش میرود داغی تابستان ۶۰ بیشتر به جان تقویم مینشنید. کلیدواژهها را در تاریکخانه ذهنمان دوباره مرور میکنیم؛ سی خرداد، (مجاهدین)، فاز مسلحانه
این روزها در خرداد ۱۴۰۰ – که چهل سال از خرداد ۶۰ میگذرد، انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری برگزار شد و ما مثل همیشه در تکاپوی تورق تاریخ انقلاب برآمدیم و باز هم گرمای تقویم را احساس کردیم. اما این بار دست حوادث ما را با گوشه دیگری از تاریخ کشاند. کسانی که چهل سال است وعده آزادی و دموکراسی به مردم ایران میدادند اینچنین هتاکانه و سفاکانه آزادی اندک ایرانیان خارج از کشور را در مقابل چشمان مدعی حقوقبشر به هیچ و پوچ گرفتند. اینها انتخابات را که نماد مردمسالاری است فقط زمانی برمیتابند که از دل آن خون و ترور بیرون بیاید.
القصه همین روزها قرار بود با مسعود خدابنده: پیرامون حوادث تروریستی دهه شصت گفتگو کنیم. فهمیدیم که او نیز در این چند روزه مشغول بررسی و تحلیل همین درگیریهای انتخاباتی در لندن بوده است…
بگذارید با این سؤال گفتگویمان را شروع کنیم: اساساً سیاستهای سازمان مجاهدین خلق درباره انتخابات جمهوری اسلامی بهویژه قبل از شروع فاز نظامی چه بود؟
خدابنده [گرداننده سایت اینترلینک وابسته به وزارت اطلاعات آخوندها ]: همانطور که در تاریخ ثبت شده مجاهدین خلق و شخص مسعود رجوی اعلام کردند که به قانون اساسی پایبند نیستند. ولی در موازات همین حرکت نفراتی را برای شرکت در انتخابات مجلس معرفی کردند و خود مسعود رجوی هم برای انتخابات ریاستجمهوری ثبت نام کرد (که البته به هزار دلیل و از جمله اینکه رئیسجمهور قرار است قانون اساسی را پاس بدارد و به اجر در بیاورد رد صلاحیت شد).
سؤال: این روزها سالروز آغاز جنگ مسلحانه منافقین علیه نظام است. در تابستان ۶۰، منافقین بخشی از مردم و نخبگان سیاسی کشور را ترور کردند، ترور نخبگان با چه هدفگذاریهایی انجام شد و چقدر در مدیریت کلان کشور اثرگذار بود؟
مسعود خدابنده : رجوی بعد از شکست کودتای ۳۰خرداد ۶۰ شروع به راهاندازی جوخههای ترور کرد… رجوی آن روزها از این ترورها بهعنوان «بیآینده کردن رژیم» و «زدن سران» یاد میکرد و خیلی هم از قرآن کد میآورد که «إنَّ شانئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ»
امروز که من به آن روزها نگاه میکنم بیشتر بهنظرم میرسد که این ترورها اولاً کار خود سازمان نبود و دستوری بود. یعنی میخواهم بگویم که این تصمیمات سازمانی نبوده بلکه این تصمیمها به آنها ابلاغ شده و آنها عمل کردهاند (طبیعتاً از طرف گردانندگان سازمان که امروز عربستان و اسراییل هستند.).
ثانیا ترورها در شرایطی روی داد که چه نخبگان و چه مردم ایران هنوز به سازمان اعتماد داشتند و در نتیجه سوءاستفاده رجوی از اعتماد مردم توانست امکان این تحرکات را بهوجود بیاورد. میخواهم بگویم در آن بازه مردم و دستگاهها به مجاهدین خلق بهعنوان دشمن نگاه نمیکردند.
برگردیم سر موضوع انتخابات؛ در سالهای قبل (از دهه۶۰ تا امروز) برنامههای (مجاهدین)، در انتخاباتهای مختلف چگونه تدوین میشود؟ چه تاکتیکهایی را برای کاهش مشارکت به کار میبرند؟
خدابنده گرداننده اینترلینک: مجاهدین خلق اساساً حرکتشان در هر مرحله از انتخابات بر دو موضوع استوار است؛ یکم: مقابله با شرکت مردم در انتخابات. یعنی تمام توان به کار گرفته میشود تا جلوی شرکت مردم را در انتخابات بگیرند. یکی از این شیوهها، مایوس کردن مردم از طریق تبلیغات است (قبلا بهصورت پخش رادیو مجاهد و تلویزیون و از عراق و این روزها به شکل آنلاین.).
دوم: نامشروع نشان دادن انتخابات است. یعنی مجاهدین خلق آسمان و زمین را به هم میبافد که بگوید این انتخابات کلاهبرداری بوده و اصلاً از قبل نتیجه آن را مشخص کرده بودند.
لطفاً کمی بیشتر توضیح دهید که اساساً دیدگاه مجاهدین خلق به مقوله انتخابات چیست؟
خدابنده: رجوی تصور میکند انتخابات نقطه ضعف دشمن است. یعنی چه انتخابات در ایران باشد و چه آمریکا، فرصتی بهوجود میآورد که ما بتوانیم با استفاده از آن، کار خودمان را پیش ببریم… او معتقد است انتخابات ایران فرصت مناسبی برای تقابل با جمهوری اسلامی است
در مواجهه با انتخابات اخیر (مجاهدین)، در خارج از کشور چه برنامههایی برای دوران انتخابات داشتند؟ آیا اطلاعی در این باره دارید؟
خدابنده: میشود گفت اکثر تبلیغات آنلاین علیه ایران و در این مرحله انتخابات، منشاء مجاهدین خلق و منشاء آلبانی دارد… این البته در کنار حمایت گوگل، فیسبوک و توئیتر از این مزرعه ترولها تاثیر خودش را هم دارد.