۲۹خرداد۱۴۰۰
خامنه ای آخرشه
پروژه خامنهای برای یکدست کردن نظامش که از ماهها پیش آغاز شده بود به مرحله جدیدی رسید. خامنهای ابتدا مجلس ارتجاعش را یکدست کرد و اکنون با مهندسی انتخابات کرسی ریاست جمهوریاش را در اختیار رئیسی قرار داده است. غافل از اینکه با خراطی کردن پایههای نظامش دیگر مشروعیتی برای این رژیم باقی نمانده است.
دیکتاتوری دینی از این انتخابات رسوا، ضعیفتر و شکنندهتر بیرون آمد و با جلاد قتلعام به جنایتهای بیشتر دست خواهد زد.
مشارکت زیر ۱۰درصد
بر اساس گزارشهای ۱۲۰۰خبرنگار و گزارشگر سیمای آزادی از ۴۰۰شهر، میزان مشارکت در نمایش انتخابات آخوندها کمتر از ۱۰درصد واجدان حق رأی بوده است. خبرنگاران فوق با ارسال حدود ۳۵۰۰کلیپ، از تحریم سراسری سیرک انتخابات رژیم پردهبرداری کردند. هر چند آخوندها تلاش میکنند تا با رقمسازیهای نجومی آمار شرکتکنندگان را ۵برابر کنند. اما فیلمهای ضبط شده و نگاه تکتک مردم ایران گواهی میکند که این نمایش انتخابات رژیم بهطور کامل توسط مردم ایران تحریم شده است.
گواهی رسانههای بینالمللی
علاوه بر چشمان تیزبین گزارشگران و خبرنگاران مجاهدین، بسیاری از رسانههای بینالمللی تحریم سراسری انتخابات توسط مردم را گواهی دادند:
تلویزیون رویترز (۲۸خرداد) با نشان دادن شماری از حوزههای خلوت، گوشههایی از کسادی و تحریم نمایش انتخابات رژیم را به نمایش گذاشت.
تلویزیون کانال۲ آلمان (۲۸خرداد) گزارش کرد: در خیابانهای تهران آثار کمی از شور و شوق رأی دادن وجود دارد. برعکس خیلی از مردم دلسرد شدهاند، ناامید از وعدههای تو خالی و خشمگین از قیمتهای بالا، بیکاری زیاد و یک انتخاباتی که اصلاً انتخابات نیست. آنها بهصورت علنی صحبت میکنند ولی نمیخواهند اسمشان را اعلام کنند.
آسوشیتدپرس (۲۸خرداد) نوشت: انتخابات ریاستجمهوری که تحت سلطه علی خامنهای پس از رد صلاحیت رقبایش برگزار شد، همراه با دلسردی بود و باعث شد برخی از مراکز رأیدهی، بهرغم درخواست برای حمایت از جمهوری اسلامی، عمدتاً خالی باشد. با فرا رسیدن شب، میزان مشارکت مردم بسیار کمتر از آخرین انتخابات ریاستجمهوری ایران در سال۲۰۱۷ بود. در یک مکان اخذ رأی در داخل مسجدی در مرکز تهران، یک روحانی شیعه با یک پسر جوان فوتبال بازی کرد زیرا بیشتر کارگران آن در حیاط چرت میزدند. در یک مکان دیگر، در حالیکه تلویزیون دولتی در کنار آنها ملتهب بود، و فقط شاتهای کوتاهی از مکانها در سراسر کشور را ارائه میداد، مقامات مشغول تماشای ویدئوها با موبایلهای خود بودند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش دیگری (۲۸خرداد) نوشت: در انتخابات خاموش ایران بسیاری از رأی دهندگان بهنظر میرسد در خانه ماندهاند. در حالی که مجریان تلویزیون دولتی روز جمعه از مردم درخواست میکردند که برای رأی دادن بیرون بیایند، صحنههایی که در خیابانهای تهران بود بسیار متفاوت بود و بسیاری از حوزههای رأیگیری بهنظر میرسید نسبتاً خالیست.
امسال خیابانها آرام بود. ترافیک سبک بود و ایستگاههای تلویزیونی فقط تصاویر کوتاهی از انداختن برگه رأی توسط مردم را در صندوقها نشان میدادند که تعداد اندکی رأی دهنده را در پشت آنها میتوانستیم ببینیم.
سی.ان.ان (۲۸خرداد) در گزارشی از شعبده انتخابات حکومت آخوندی خبر داد و گفت: بعدازظهر جمعه نشانههایی وجود داشت که میزان مشارکت در انتخابات کمتر از انتظار حاکمان خواهد بود، زیرا بسیاری از واجدان رأی انتخابی را که از نظر بسیاری نتیجه آن از پیش مشخص بود، رد کردند.
گزارشگر تلویزیون فرانس ۲۴روز ۲۸خرداد در گزارشی از تهران گفت: چیزی که میتوانم به شما بگویم این است که ما امروز از ۴ ایستگاه رأی بازدید کردیم. اما صفها طولانی نبود و چندان شور و حالی حول انتخابات ندیدیم. ایستگاه رأی جایی است که دوربینها هستند و مردم برای دیده شدن هم شده شرکت میکنند و شرکتکنندگان به سر و وضع کودکانشان میرسند در یک ایستگاه رأی این کار بهطور خاص انجام شده بود اما در سایر ایستگاهها آنچه ما دیدیم گروههای کوچکی از مردم بودند و صفی هم در واقع تشکیل نشده بود.
پایان نظام در راه است
اکنون به گواه ناظران و خبرنگاران مقاومت در داخل کشور و گزارش بزرگترین خبرگزاریهای جهان، رأی ۹۰درصد مردم ایران نه به حکومت آخوندی و تمامیت نظام است. در روز ۲۹خرداد ما با رژیم یکدست شدهای مواجه هستیم که برای حیاتش ناچار به سرکوب و قهر و خشونت است. اما از سوی دیگر حق تعیین حکومت با مردم است و دیری نمیپاید که سرانجام با قیامی مردمی این رژیم فرتوت به کناری خواهد رفت و یک حکومت دمکراتیک جایگزین این رژیم خواهد شد.