۲۶اردیبهشت۱۴۰۱
سهمیهبندی و کوپنی شدن اساسی ترین کالاهای مردم
دولت آخوند روحانی با حمایت سران قوا و پشتیبانی خامنهای، تصمیمی را اجرا کرد که منجر به جاری شدن خون بیش از ۱۵۰۰تن از هموطنان ما بر کف خیابانها شد. میلیونها تن از مردم بهخاطر گران شدن بنزین از نخستین ساعات جمعه ۲۴آبان ۱۳۹۸ به خیابان آمدند و فریاد اعتراضشان منجر به بیدار شدن آخوند روحانی و سراسیمگی عمود خیمه لرزان حکومت شد. با این حال آخوند شیاد با وقاحت اعلام کرد این طرح حمایت معیشتی بود! و حالا دوباره طرح حمایت معیشتی توسط آخوند جلاد ابراهیم رئیسی اعلام میشود.
اکنون قیام و خیزشی بزرگتر از آبان ۹۸ در تقدیر است. در فاجعه پیشین قرار بود در ازای گران شدن بنزین بخشی از درآمد آن به مردمی داده شود که دست رژیم آخوندی را خوانده بودند و مخالفتشان را با این طرحهای فریبکارانه و خانه خراب کن بروز دادند. اما این بار منتظر توجیهات سخیف دولت جلادان نشدند.
ثبت بیش از یکمیلیون اعتراض در سایت حمایت معیشتی
وزیر کار با مشاهده میزان اعتراض های مردمی در کشور، به دروغ مدعی است فقط: «در چهار روز اجرای طرح اصلاح یارانهها، اعتراض یک میلیون و ۵۰هزار نفر ثبت شده که در حال بررسی است. اجرای این طرح ملی سؤالات و دغدغههایی را برای مردم بهوجود آورد که نیازمند شفافسازی و همراهی همهجانبه است» (ایمنا۲۵اردیبهشت۱۴۰۱)
این وزیر مزدور رژیم آخوندی علاوه بر بیسوادی، به کوری هم مبتلاست و نمیبیند که چگونه فوج فوج مردم ایران پس از وعده ۴۰۰هزار تومانی در خیابانها ریخته و رودروی مراکز دولتی شعار میدهد مرگ بر رئیسی ـ مرگ بر خامنهای...
سردرگمی آخوند جلاد در ادامه بحرانها
دولت آخوند رئیسی برای این منصوب نشده بود که اقتصاد کشور را سامان دهد بلکه برای سرکوب مردمی آمده بود که از اقتصاد ورشکسته رژیم آخوندی به ستوه آمدهاند و دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند. با گران شدن نان و ماکارونی، دیگر چه چیز در سفره خالی آنان مانده است که قوت لایموت باشد.
وزیر جنایتکار کشور، به همان سادگی که مردم را میکشد میگوید: «دولت افزایش قیمت مرغ، تخممرغ، روغن و لبنیات را رسماً پذیرفته است» قیمت هر کیلو مرغ بلافاصله به ۶۴هزار تومان رسید. قیمت هر شانه تخممرغ نیز با افزایشی خیرهکننده به ۹۶هزار تومان رسید و عجیبتر آن که بیشترین افزایش قیمت مربوط به روغن خوراکی است که ۵برابر بالاتر رفت و یک بطری ۸۰۰ گرمی به ۶۹هزار تومان رسید. بقیه اجناس و کالاها نظیر لبنیات و میوه و گوشت هم دیگر حساب و کتابی ندارد. و همگان در انتظار افزایش باز هم بیشتر این مواد هستند. حالا آخوند رئیسی مانده است برای پردهپوشی از این افتضاح اقتصادی، کوپنهای دهه۱۳۶۰ را بیاورد، پرداخت نقدی را ادامه دهد و یا تلفیقی از هر دو.
با این همه هر طرح و برنامهٔ پوشالی هم نیاز به پول و بودجه دارد که جز چاپخانه بانک مرکزی از عهده تأمین آن بر نمیآید و آن هم جز تورم و نقدینگی بیشتر حاصلی ندارد و این چرخه معیوب و بحرانزا ادامه دارد.
اگر یارانه نان و دارو همچنان تداوم داشته باشد این طرح در مجموع ماهی ۲۳هزار میلیارد تومان روی دست دولت میگذارد که از عهده پرداخت آن عاجز است. معاون بانک مرکزی میگوید: «حدود ۳۰۶هزار میلیارد تومان برای یارانهها در بودجه امسال پیشبینی شده است. با توجه به اینکه قرار شده تا یارانه نان و دارو بدون تغییر مانده و یارانههای قبلی و جدید تجمیع شوند، دولت در مجموع حدود ۲۰۳هزار میلیارد تومان منابع در اختیار دارد. این طرح ماهی ۲۳هزار میلیارد تومان بودجه لازم دارد» (ایسنا۲۲اردیبهشت۱۴۰۱).
چند میلیون خانوار زیر خط فقرند؟
در این اوضاع بحران زا، همچنان که روزبهروز به افراد و خانوارهای زیر خط فقر برده شده، اضافه میگردد، مهرههای رژیم آخوندی فکر میکنند این اعداد یک بازی سرگرم کننده است و با آن عوامفریبی میکنند و باندهای دیگر را از پیامدهای زیر و رو کننده آن میترسانند.
عضو کمیسیون شوراها در مجلس ارتجاع با اذعان به قرار داشتن ۹میلیون خانوار در زیر خط فقر میگوید: «وقتی میخواهیم مشکلات اقتصادی کشور را از جیب مردم حل کنیم، نه تنها فقر را نمیتوانیم ریشهکن کنیم، بلکه فقر روزبهروز شدیدتر هم میشود» (شفقنا۱۶اردیبهشت۱۴۰۱).
تاسفبارتر اینکه اعتراف میکند: «بسیاری از خانوادهها در نوبت هستند تا تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار بگیرند». [حتی طبق گفتهٔ کارگزاران رژیم] مگر میشود یکسوم جمعیت را که در فقر مطلق هستند زیر پوشش دزدها و غارتگران کمیته امداد قرار داد؟ با کدام بودجه و اعتبار؟ وقتی در مجموع ۶۰درصد از مردم زیر خط فقر با انواع شاخصها هستند یعنی اینکه عموم مردم ایران، به مرز گرسنگان آفریقا نزدیک شدهاند.
شورش از انقلاب، خطرناکتر است!
بی سبب نیست که یکی از اصلاحطلبان قلابی به وحشت افتاده است و به آخوند رئیسی هشدار میدهد که دیر بجنبی شورش و قیام لشگر گرسنگان، هست و نیست رژیم آخوندی به اضافه ما! بر باد خواهد رفت. «محمد تقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققان و مدرسین حوزه علمیه قم در واکنش به گرانیهای پیدرپی اخیر و خطاب به رئیسجمهور نوشت: آقای رئیسی! تاکنون هیچ دولتی در این کشور در سال نخست حکمرانی نان مردم را با این شیب تند گران نکرده بود. آقای رئیسجمهور! این شیوه حکمرانی قابل دوام نیست. اگر اقتصاد کشور سامان نیابد، و گرانیها مهار نگردد، انقلاب نمیشود، خدا نکرده باید منتظر شورش گرسنگان بود، شورش از انقلاب خطرناکتر است. بیایید تا دیر نشده چارهای بیندیشید (آفتاب۱۶اردیبهشت۱۴۰۱).
البته که دیگر دیر شده است. حتی بسیجیهای مفت خور هم خطر را احساس کردهاند و در روز روشن به خامنهای هشدار میدهند که روزهای آخر است. بیتردید تا این قوم ظالم مشغول شمردن میلیونها فقیر و جان به لب رسیده هستند و با هم بحث میکنند که خطر شورش بیشتر است یا انقلاب؟ یا در پی بالا و پایین کردن کالا برگ الکترونیکی و یارانه نقدی هستند و... جوانان قیامآفرین طومار حاکمیت آنان را در هم میپیچند و به عمر ننگینشان خاتمه میدهند.