۲۳اسفند۱۴۰۰
شبکه های اجتماعی
در روز ۱۹اسفند خامنهای بار دیگر در دیدار با خبرگان ارتجاع، فضای مجازی را محل اغوای مردم و جوانان علیه نظام خواند و از آخوند رئیسی خواست که هر چه زودتر مشکلات نظام در فضای مجازی را حل و فصل کند. ولیفقیه ارتجاع آه و ناله کرد که «شیطانهای کوچک و بزرگ درصدد اغوای مردمند؛ ... ، دائم مشغول اغوا؛ به وسیلهٔ این رسانههایی که امروز دیگر خیلی آسان کرده رساندن هر حرفی را، هر دروغی را و تزیین کردن و توجیه کردن هر حرف غلطی را، دائم به اعماق ذهنیّات جامعه چیزهایی را میرسانند. اغوا میکنند».
در واقع ولیفقیه ارتجاع بهصورت معکوس مدعی شد که علت مخالفت مردم با نظام عملکرد دشمنان نظام در فضای مجازی است.
سیاست خامنهای در تمام رسانههای رسمیاش، فرافکنی مشکلات اقتصادی اجتماعی به گردن دشمن در فضای مجازی است. تا زمینهسازی سانسور و سرکوب اینترنتی بیشتر را فراهم کند. کما اینکه در در روز۲۰اسفند آخوند ایزدی رئیس سیاستگذاری شورای آخوندهای جمعهبازار خامنهای در خراسان اذعان کرد: «مقام معظم رهبری در مورد جوانان که سرمایههای ارزشمندی برای نظامند نکته زیبایی فرمودند. دو آسیب هست که جوانهای ما را تهدید میکند یکی از آنها فرمودند تبلیغات دشمن. دشمن بهدنبال این هست که خوبیهای این نظام! را بپوشاند. تقلیل انگاری؛ تقلیل انگاری یعنی چی؟ یعنی موفقیتهای کلان را اگر نتواند از بین ببرد خرد و کوچک نشان دهد» (تلویزیون حکومتی آستان رضوی ۲۰اسفند).
مردم در شبکههای اجتماعی «خوبیهای نظام» را که دشمن میخواهد آنرا کوچک نمایی کند با ردیف کردن آمارهای متفاوت حکومتی از جمله جمعیت زیر خط فقر مطلق که بین ۴۰ تا ۶۰میلیون نفر گفتهاند و خط فقر که از ۱۲ تا ۱۶میلیون تومان گفته شده، به سخره میگیرند و با اشاره به خانههای اشرافی در مقابل خیل حلبی آباد ها و کارتن خوابها، برای اظهارات دجالگرانه سران نظام پشیزی ارزش قائل نیستند.
البته این واقعیت به هزار زبان از درون خود رژیم هم بیرون میزند. چرا که ابعاد واقعیت آنچنان بزرگ است که نه تنها در زیر تبلیغات دجالگرانه حکومتی مدفون نمیشود بلکه در همین جمعهبازارهای خامنهای به ناگزیر بیرون میزند.
آخوند فرزانه امام جمعه خامنهای در جمعهبازار مشهد روز ۲۰اسفند گفت: «همه مسئولان اینهایی که رفتند، اینهایی که هستند، اینهایی که خواهند آمد، همه بدانند و میدانند اگر حضور صد درصدی مردم را در پشتیبانی از انقلاب نیاز دارند که نیاز دارند و میخواهند که میخواهند، حداقل سه چیز را باید برای مردم فراهم کنند.
یکی رفاه عمومی، رفاه مادی عمومی از گرسنه نمیشود انتظار حضور بهموقع در میدانهای لازم داشت، انتظار دفاع داشت» (تلویزیون حکومتی آستان رضوی ۲۰اسفند).
این واقعیتی است که در دعواهای باندی به شکل آشکارتری بیان میشود.
راغفر اقتصاددان حکومتی در روز ۱۸اسفند با بیان حضور مافیاهای حکومتی در پشت حذف ارز ۴۲۰۰تومانی به «طمع کسب درآمدهای بزرگ از تورم» افزود: «از آنجایی که درآمد مافیاهای ثروت و قدرت از تورم است، بهدنبال این کار میروند. آنهایی که این تصمیمات را میگیرند بهخوبی میدانند که حذف همین ارز باعث افزایش شدید قیمت اقلامی مانند دارو خواهد شد و تولید کشور بهطور کلی آسیب خواهد دید».
این کارشناس حکومتی که حرفهایش را روزنامه حکومتی ستاره صبح درج کرده بود در ادامه هشدار داد «نارضایتی ناشی از این تصمیمات کاهش نمییابد» و در ادامه با اشاره به تبلیغات هیستریک نظام که همه چیز را گردن فضای مجازی و دشمن خارجی میاندازند گفت: «دیگر نمیشود عوامل خارجی را به ایجاد اختلال در جامعه متهم کرد».
راغفر در ادامه برخی «خوبیها» ی نظام را به رخ باند حاکم کشید و نوشت: «رشد جرم و جرائم، فساد اخلاقی، خودکشی، خشونت، اعتیاد، فرار سرمایه و... محصول تصمیمات شما بوده است. پولهای کشور تحت این عناوین خارج و در کشورهای همسایه به مسکن تبدیل شده و فقر برای مردم خودمان مانده است».
این کارشناس حکومتی سپس به نظام یادآور شد: «جامعه تا یکجایی بیشتر نمیتواند این مسائل را تحمل کند».
راغفر به این ترتیب اعتراف کرد برخلاف هیاهوی خامنهای در مقصر جلو دادن دشمن و فضای مجازی، موتور سرنگونی رژیم از درون جامعه و در واکنش به فساد و چپاول نهادینه نظام روشن شده است.