۴بهمن۱۴۰۰
گزیده روزنامههای حکومتی
در روزنامههای حکومتی دوشنبه چهارم بهمنماه، تیتر مشترک روزنامهها اظهارات خامنهای خطاب به مداحان در وحشت از فرو ریختن حصارهای نظام تحت عنوان «جهاد تبین» است. البته برخی روزنامهها هم برای پنهانکاری وحشت خلیفهٔ ارتجاع، حرفهایش در مورد پاپ خواندن مداحان را بزرگ کردهاند. سایر بحرانهای اجتماعی اقتصادی عنوانهای روزنامههای باند مغلوب را پر کرده. از موضوع اخراج استادان دانشگاه تا سختگیری به زندانیان سیاسی. از ورشکستگی بورس و ادامه اختلاسهای بورسی در دولت رئیسی و شکاف در بالای هرم عقیدتی نظام یعنی در حوزه هم از جمله مطالب روزنامههای امروز است. وضعیت آچمز مذاکرات وین هم موضوع حدس و گمانهای روزنامههای حکومتی است.
قتلگاه خواص و عوام! با دشمنان قدری که انگیزه و تجربه دارند!
روزنامههای باند مغلوب فقط به بازنشر حرفهای خامنهای پرداختهاند و روزنامههای باند خود خامنهای تلاش کردهاند به کف، قاعده و بالای هرم حافظ نظام خطر شکاف در ولایت را گوشزد کنند. البته با بیانهای کلی به شکلی که ریزش از وحشت بیشازپیش روی دستشان نگذارد.
کیهان خامنهای در یادداشت روزش با عنوان «زندان پائوپتیکون و عملیات مرغ مقلد» طبق معمول تلاش کرده دشمنان نظام را به آمریکا نسبت بدهد و البته جرأت نکرده اسم دشمنان را هم بیاورد، اما در ادامه وحشت خود را از حملات به نظام ولایت از طریق فضای مجازی ابراز کرده و نیروهایش هشدار داده که یک جریان به اسلام (اسم مستعار خمینی و نظام) و انقلاب اسلامی حمله میکند و «غفلت از چنین میدانی، آن را تبدیل به قتلگاه عوام و خواص میکند».
«جهاد تبیین با رویکرد تظاهری و شکلی صورت نمیگیرد» این حرف پاسدار عبدالله گنجی مدیر روزنامه جوان وابسته به سپاه است که به روزنامه فرهیختگان گفته. و در توضیح مشکلات عملی کردن حرفهای خامنهای نیروهای وارفته نظام را با دشمنی که باز اسمش را نیاورده مقایسه کرده و گفته: «معتقدم در این جنگ شناختی با دشمنان قدری در ادراکسازی و معتبرسازی مواجهیم که تجربه، تخصص و انگیزه دارند، در نقطه مقابل ما با یک سطحیگرایی و سلبیگرایی مطلق درگیریم».
روزنامه جوان وابسته به سپاه هم در مطلبی به همین مناسبت نظام را درگیر جنگ نابرابر دانسته که خروجی آن بهقول این روزنامه در حالی که نیروهای وابسته به نظام را «مردم» نامیده نوشته: «ویرانگری اعتقادات، ایمان، امید، آرامش، باورها و اعتماد مردم است، بیشک افراد آسیب دیده در جنگ روایتها بهشدت آلوده به ویروس مخرب ناامیدی، ترس، نفرت، اضطراب و بدگمانی خواهند شد و جامعه آلوده به این ویروسهای خطرناک و مهلک ناخواسته تسلیم اراده اهریمنی و شیطانی دشمنان خواهند شد».
باید بگم چنین فضایی یعنی نگرانی از شکاف و ریزش در رأس و بدنهٔ هرم حاکمیت در اثر ناتوانی نظام در مقابله فکری با دشمنی اسمش را نیاوردهاند در روزنامههای باند مغلوب هم رسوخ کرده و آنها را به وحشت و هشدار وا داشته.
«عیبی ندارد در حوزه موافق جدایی دین از سیاست باشند»!
«ارزیابی غیرعالمانه» عنوان سرمقاله جمهوری اسلامی که ضمن گزارشی از همایش صد سالگی حوزه به نکاتی اشاره کرده که بنیانهای فکری نظام را در این همایش به چالش کشیدهاند و شکاف در حوزه رو در روی سیاست رسمی نظام را به نمایش گذاشتهاند.
جمهوری اسلامی در قسمت از مقاله نوشته است: «از بعضی افراد صاحبنظر حوزوی شنیده شده که میگویند با توجه بهعملکردهای غیرقابل قبول نهادهای رسمی حوزه نمیتوانیم برای نقد کسانی که غیرمنصفانه درباره حوزه قضاوت میکنند سخنی بگوئیم و یا حرفی بزنیم». در ادامه هم ناخواسته به ضدیت حوزویها با اصل ولایت فقیه اشاره کرده و نوشته: «عیبی ندارد که سخنرانان همایش معتقد به جدایی دین از سیاست باشند ولی برخورداری این عقیده نباید منجر به نادیده گرفتن واقعیت بزرگ و انکارناشدنی نقش خمینی در عمر صد ساله حوزه علمیه قم و نظریهپردازیها و عملکردهای روشن آنان در این عرصه شود».
«آقایان این چه کاری است» عنوان مطلبی در آرمان است که با اشاره به نمایشهای بیمعنی نظام در ایجاد اشتغال از یکسو و اخراج استادان دانشگاه از سوی دیگر نوشته است: «اگر هم قرار است در بر همان پاشنۀ سابق و همیشگی خود بچرخد، دیگر این همه زحمت و تلاش و تبلیغات برای اثبات واقعی بودن تغییر و تحول چرا؟ مراد از این دوگانگیِ گیج کننده واقعاً چیست؟ آیا آنگونه که بدبینان معتقدند، همهاش عملیات فریب است؟ یا آنگونه که خوشبینان تصور میکنند؛ کنترلی بر نیروهای زیر دست ندارند؟ اگر مورد نخست باشد که این نه فقط دوام نمیآورد؛ بلکه اعتماد عمومی را به زیر صفر میرساند».