۱۲شهریور۱۴۰۰
اجلاس شورای ملی مقاومت ایران خوزستان بپاخاسته ـ قسمت آخر
دولت نوروزی ـ نماینده شورای ملی مقاومت ایران در انگلستان
بله خیلی ممنونم
با سلام خدمت شما خواهر مریم عزیز با تشکر از فرصتی که به من دادید تا بهطور خلاصه گزارشی از فعالیتهای دفتر نمایندگی شورا در انگلستان خدمت اعضای محترم شورا ارائه بدم.
قبل از هر چیز برگزاری موفقیتآمیز کهکشان رو به همه دوستان و دستاندرکاران تبریک میگم.
طی یک سال گذشته باید بگم که بهدلیل کرونا از بابت کار با نمایندگان بهخصوص در پارلمان و همچنین شخصیتهای سیاسی با مشکلات فراوانی مواجه بودیم ولی خوشبختانه تونستیم نه تنها با محدودیتهای ناشی از کرونا مقابله کنیم بلکه با استفاده از سیستم آنلاین و دیگر وسایل ارتباطی کارمون رو گسترش بدهیم باید بگم که دفتر نمایندگی شورا در انگلستان علاوه بر انگلستان و ایرلند جنوبی فعالیتهای سیاسی در چند کشو ر دیگر رو بهویژه در حوزه کشورهای مجمع پارلمانی شورای اروپا به عهدهداره که من مختصراً به برخی از فعالیتهایی که طی این مدت بوده اشاره میکنم. در انگلستان گسترش کارمون بهویژه در پارلمان پیش رفت که بازدهی اون رو در کهکشان امسال چه بهلحاظ کمی و چه بهلحاظ کیفی در تعداد و اهمیت هیأتی که آمده بود میتونستیم ببینیم که خوب هیأت بزرگی از پارلمانتر ها بیش از ۱۰۰ پارلمانتر و شخصیت که ۳۰تن از اونها پارلمانتر بودند از انگلستان در برنامه شرکت کرده بود همینطور سعی میکنیم که خیلی از نمایندگان پارلمان و دوستانمون رو در پروژهها و کارزارهای مختلف مقاومت درگیر کنیم بخشی از اونها بخشی از این نوع کارها جنبه علنی داره و برخی دیگه مراوداتی بوده که بین اونها با مقامات دولت انگلستان و یا کشورهای مختلف اروپایی در جریان بوده اگه اجازه بدید اشاره کنم به بعضی از این سر تیترها گرفتن چندین بیانیه توسط نمایندگان پارلمان حول موضوعات مختلف بوده از جمله ضرورت اعمال تحریمهای همه جانیه علیه رژیم محکوم کردن سیاست مماشات و امتیاز دادن به رژیم تحت عنوان برجام
موضوع قتلعام و بهویژه رئیسی جنایتکار و ضرورت در مقابل عدالت قرار گرفتن اون و حسابرسی از اون و بهویژه ضرورت حمایت از مقاومت و طرح ده مادهای خواهر مریم بهعنوان اصلیترین راهحل بحرانهای ایران و منطقه و جامعه بینالمللی تا جایی که به موضوع ایران برگرده که در این رابطه چند صد امضا طی این مدت در رابطه با هر بیانیهیی گرفته شده و برای مقامات ذیربط ارسال شدند علاوه بر اون ما در خود انگلستان چندین بحث یا بهاصطلاح دبای پارلمانی داشتیم چند ده سؤال پارلمانی مکتوب و یا شفاهی حول موضوعات مختلف داشتیم یک مورد خاص که فعالیتهای مختلف در زمینه سیاسی و مطبوعاتی حول آن داشتیم، محاکمه همین دیپلمات تروریست رژیم و همدستانش یعنی اسدالله اسدی و همدستانش بود که حتی برخی از نمایندگان پارلمان انگلستان بهعنوان شاکیان خصوصی در این پرونده ثبت نام داشتند و در طو ل پروسه محاکمه و دادگاه شرکت و حضور فعال داشتند
این مقوله در مطبوعات انگلستان هم و ایضا برخی دیگر از کشورهای اروپایی انعکاسات بسیار جدی و مؤثری داشت یکی از موضوعاتی که ما الآن دو سال هست در انگلستان روی اون فعالیت میکنیم مربوط به لیستگذاری سپاه پاسداران و مسدود کردن منابع مالی اون بهعنوان یک موجودیت ممنوعه و تروریستی هست که در این رابطه علاوه بر جلسات متعددی که درخود پارلمان انجام شد چه بهصورت حضوری و یا آنلاین از نزدیک با کمیته خارجی پارلمان انگلستان کار کردیم بهطوریکه خود کمیته خارجی گزارش ویژهیی را در این رابطه در دستور کارش قرار داد و بهطور مشخص از شورای ملی مقاومت درخواست کرد که یک گزارش ویژه در رابطه با وضعیت ایران و بهویژه فعالیتهای سپاه پاسداران را در اختیار اونها قرار بده علاوه بر دفتر شورای ملی مقاومت کمیته پارلمانی انگلیس و همچنین دو تا از انجمنهای جوامع ایرانیان مقیم انگلستان هم گزارشات متعددی رو به کمیسیون خارجی ارائه کردند که همه اونها را ضمیمه بر گزارشش منتشر کرد و در نتیجهگیری نهایی توصیه جدی کرد به دولت انگلستان و وزارتخارجه که سپاه پاسداران رو در لیست قرار بده در رابطه با کهکشان نمایندگان پارلمان تونسته بودیم طی این مدت افراد بسیار ذی نفوذ و وزاری سابق در این کهکشان شرکت و سخنرانی کردند همچنان که گفتم هیأت انگلستان با بیش از ۱۲۰ شخصیت و شامل بیش از ۳۰ نماینده مجلس عوام و لردها بود و سایر کشورهای توابع انگلستان که دنبال میکردیم مثل کشورهای مشترکالمنافع مثل کانادا – استرالیا بیش از ۴۰ پارلمانتر در این کهکشان شرکت کردند در رابطه با تحولات مختلف روزانه هم کمیتههای پارلمانی انگلستان و کشورهای توابع واکنش داشتند و موضعگیریهای متعددی را انجام دادند یکی از نکات مهمی که امسال در کهکشان داشتیم شرکت آقای جان برکو در این برنامه بود که ایشون به مدت ۱۰سال رئیس مجلس عوام و یکی از سرشناسترین چهرههای سیاسی انگلستان بود با وجودیکه اولین بار بود که در جلسه ما شرکت میکرد اما محتوای صحبت هاش بسیار غنی بود نسبت به شورا؛ نسبت به پرزیدنت شورا و همچنین برنامه ده مادهای اون و مرزبندیها با شاه و شیخ بسیار صریح و روشن موضعگیری کرد و از مقاومت حمایت کرد همینطور سخنرانی بارونس بتی بوتروید که قبل از آقای جان برکو ایشون هم به مدت ۱۰سال ریاست مجلس انگستان رو به عهده داشت که قویاً از فعالیتهای خواهر مریم و کارزارهایی که این دوران در پهنه و صحنه بینالمللی پیش بردند حمایت کرد
در استرالیا باید بگم با کمک اشرفنشانها حمایت حزب حاکم لیبرال و همچنین حزب کارگر اپوزیسیون رو داشتیم سخنگوی دوم حزب اصلی اپوزیسیون کارگر در پیام خودش خیلی صریح از برنامه ده مادهای خواهر مریم حمایت کردند و علیه رئیسی و جنایتهای رژیم علیه بشریت موضعگیری کردند.
پیشتر از اونم در کمیته مشترک خارجی و دفاع و تجارت استرالیا جلسه بریفینگ و استماعی داشتیم که هواداران و حامیان مقاومت مورد استماع قرار گرفتند.
اگه اجازه بدین اضافه کنم اعلام حمایت حزب محافظهکار کانادا که توسط نایبرئیس این حزب خانم کن دیس برگن در اجلاس کهکشان صورت گرفت در کانادا هم تونسته بودیم جلسه استماع مهمی رو در زیرکمیته حقوقبشر برگزار کنیم در ۲۹ژوئن که در این استماع قویاً رئیسی جنایتکار و قتلعام زندانیان سیاسی رودر سال۶۷ رو مورد حمله قرار دادند و از مقاومت ایران و طرح ده مادهای حمایت کردند در ادامه جلب حمایت انجمنهای بینالمللی اتحادیه سراسری کارگری در انگلستان در استرالیا داشتیم که بیانیههای متعددی رو در حمایت از اعتصابات کارگران و اعتراضات اونها صادر کرده بودند و موضعگیری کرده بودند خواهان احقاق حقوق کارگران و معلمان شده و فشارهای زیادی رو که رژیم به اونها وارد کرده بود قویاً محکوم کردند.
با تشکر از وقتی که به من دادید
خانم مریم رجوی: با تشکر خسته نباشید خواهر دولت
دولت نوروزی : درود به شما که همه انگیزهها و انرژیها از شما میاد منبع اصلی جای دیگه است قربان شما
خانم مریم رجوی: ما ادامه نمیدیم
دکتر معصومه بلورچی ـ نماینده شورای ملی مقاومت ایران در آلمان
با سلام خدمت خواهر مریم و اعضای محترم شورا و با تبریک بهمناسبت برگزاری کهکشانها و خیلی ممنون هستم که این وقت را دادید که گزارشی خدمتتان عرض کنم. ابتدا میخواهم صحبتم را با درود به دلاوران قیامآفرین خوزستان شروع کنم.
طی یکسال گذشته نمایندگی شورا در آلمان در چندین زمینه فعالیتهای سیاسیاش را گسترش داد. بخش بزرگی از فعالیتها بهصورت آنلاین صورت گرفت. رئوس مهمترین فعالیتها به این ترتیب بود:
در زمینه جنگ سیاسی با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه بهخاطر انتشار یک مقاله سراسر افترا وارد یک جنگ پیروزمند حقوقی شدیم، که دو حکم در ماههای ژوئن و اکتبر ۲۰۲۰ از دادگاه شعبه مطبوعات در این خصوص صادر شد که پیروزی کامل از آن مقاومت شد و روزنامه مجبور به حذف افترائات مورد دعوا و پرداخت هزینهها شد.
در راستای محکومیت دیپلمات تروریست رژیم اسدی، نمایندگی شورا یک پروژه مؤثر مطبوعاتی را در افشای تروریسم دولتی رژیم پیش برد
نمایندگان حامی مقاومت در تصویب یک لایحه بیسابقه در مجلس آلمان، با این عنوان که: «حقوق بشر باید در کانون سیاست در قبال ایران قرار بگیرد» نقش فعال داشتند. این مصوبه از قویترین قطعنامههایی است که تاکنون، علیه نقض حقوقبشر در ایران در مجلس آلمان به تصویب رسیده، این مصوبه که ۱۸ خواسته را در قبال دولت فدرال آلمان قرار میدهد، سیاستهای بعدی آلمان در قبال رژیم را مشروط به یکسری مواد میکند که بر اساس معیارهای حقوقبشری است، که به سه مادهٴ آن اشاره میکنم: در مقابل ایران، دولت فدرال موظف است که در مقابل ایران، از آزادی فوری و بدون قید و شرط کلیهٴ زندانیان سیاسی و لغو احکام دادگاه دفاع کند. در سطح اتحادیهٔ اروپا، ابتکارعمل را برای کسب اجازه برای نظارت بر پروسههای دادرسی و دیدار از زندانها برای نمایندگان اتحادیهٔ اروپا بهدست بگیرد و همچنین در سطح اتحادیهٔ اروپا برای بررسی گسترش تحریمهای عطف به افراد در خصوص مسأله نقض شدید حقوقبشر در ایران تلاش کند
نمایندگی شورا در آلمان با اتکاء به انجمنهای هوادار سازمان مجاهدین بیش از ۱۰۰رشته تظاهرات و آکسیون از جمله در برلین، هامبورگ، کلن، فرانکفورت، اشتوتگارت، مونیخ و هانوفر و سایر شهرهای آلمان برگزار کرد.
از جمله طی این کنفرانسها و آکسیونها و تظاهرات بود، ولی به همراه آنها یک سری از آنها کنفرانس آنلاین هم داشت که بهمناسب روز جهانی علیه اعدام، تظاهرات در مقابل مجلس آلمان در سالگرد قیام ۹۸ و همینطور تظاهرات بزرگ علیه نمایش انتخاباتی رژیم. در این تظاهراتها بسیاری از نمایندگان مجلس و شخصیتهایی مثل پروفسور لامرت رئیس سابق مجلس فدرال و رئیس کنونی بنیاد کنراد آدنائر شرکت و سخنرانی کردند.
علاوه بر این یک اطلاعرسانی فعال در افشای شبکه و نهادهای وابسته به رژیم در آلمان داشتیم که تاثیر آن را در گزارش اداره حراست از قانون اساسی در ایالت هامبورگ در مورد مرکز بهاصطلاح اسلامی هامبورگ میتوان دید و اینکه جریانهای سیاسی بیشتری خواستار بستهشدن این مرکز جاسوسی و بنیادگرایی رژیم میشوند.
اجازه بدهید که گزارش فشردهای هم از تظاهرات بزرگ برلین در ۱۰ ژوییه را به اجلاس شورا ارائه کنم:
تظاهرات برلین در واقع بخشی و جلوهای از کهکشان بزرگ جهانی ایران آزاد بود. و البته بزرگترین تجمع حضوری و فیزیکی در این چارچوب. به همین دلیل هم پنجرهای بود که رسانههای خبری جهانی میتوانستند از طریق آن به گردهمایی سالانهٔ مقاومت نگاه کنند.
این تظاهرات چه در امر سازماندهی و اجراء و چه بهلحاظ کمیت شرکتکننده و سطح کار سیاسی، به نسبت سالهای قبل کیفاً متفاوت بود و با مشارکت فعال هواداران سازمان و اعضای مقاومت امکانپذیر شد. با مسئولیتپذیری چشمگیر که بهصورت همبسته و تن واحد کار میکردند. اهرم کارآی ما برای برگزاری این تظاهرات عظیم در پایه این تشکیلات هواداری بود. آنها در همهٔ عرصهها از دعوت به تظاهرات و همآهنگیهای شرکت در تظاهرات با بخشهای مربوطه، تا امورات پشتیبانی و سیاسی و مشارکت در مدیریت خیلی از قسمتها در روز تظاهرات حضور داشتند.
در واقع دو ویژگی کاملاً مشهود بود: عنصر تعهدپذیری و دیگری آکتیویته و شور و هیجانی که در تمام طول تظاهرات ۷ ساعته، از ساعت ۱۳۳۰ تا ساعت ۲۰۳۰، در میتینگ و هم در راهپیمایی و همینطور در آمادهسازی تظاهرات از جمله ایجاد دو نمایشگاه از شهدای قتلعام ۶۷ و نمایشگاه شهدای قیام، بسیار چشمگیر بود.
- برای رسیدن به تعهدات سیاسی کهکشان ملاقات حضوری با سیاستمداران و آنلاین بود. همینطور ۱۰ جلسه بزرگ سیاسی با حضور چندین پارلمانتر از طریق کنفرانس آنلاین برگزار شد
حمایت از ۴ مقام سابق: رئیس مجلس، وزیر کشور و معاونین وزیر) و همینطور حمایت دهها نماینده مجلس و شخصیت سیاسی که یا حضور خودشان در تظاهرات برلین و یا آنلاین پیام دادند. دوستان میدانند که حضور فعال سیاستمداران در تظاهرات مقاومت و یا حمایت از سازمان، با توجه به مختصات سیاسی آلمان که یک شریک تجاری جدی برای رژیم بوده، مشکل بود ولی با توجه به دوران جدید، دوستانمان و شخصیتهای سیاسی از این حمایت استقبال کردند.
مجددا تأکید میکنم آنچه توانست پنجرهای از کهکشان بزرگ را نشان دهد، مسئولیتپذیری و شور و شوق و مایهگذاری اعضا و هواداران و یاران مقاومت بود و از این بابت، خواهر مریم به شما برای داشتن چنین سرمایهٔ عظیمی تبریک میگویم. خیلی ممنون که به گزارش توجه کردید.
با تشکر از شما
خانم مریم رجوی: با تشکر از خواهر فرشته عزیز که میدانم گوشهٴ کوچکی از آنچه که انجام دادهاید را گفتید. خسته نباشید، خداقوت به همهٔ شما
مهدی ابریشمچی – مسئول کمیسیون صلح شورا
مهدی ابریشمچی. سلام عرض میکنم خدمت رفقا و تشکر میکنم از شما که به من وقت دادید که در رابطه با سؤالاتی که کردین نکاتی بگم چرا خامنهای رئیسی جلاد را منصوب کرد معنیاش تضعیفه یا تقویت؟ راه قیام را سد میکنه یا باز البته آقای سامع نکاتشان بسیار خوب بود و درست بود من با نکاتشان موافقم بنابراین کار من را آسون کردند بهخصوص که یک نکتهیی گفتند گفتند که اصل اساسی برای خامنهای حفظ امنیت نظام خودش یعنی ولایت فقیه هست من این حرف را با این بیان میگم که مرزسرخ مرزسرخ ها برای خامنهای سوراخ نشدن ولایت فقیه و خامنهای با این شاخص حرکت میکنه با این شاخص هم رئیسی را آورده چون رئیسی تنها کاندیدی توی رژیم هستش که به هیچ باندی بجز خود خامنهای جلاد وابستگی نداره و منافعش برعکس باندهای دیگه اگرچه باندهای دیگر همه شون توی کشتار و سرکوب و اینها زیاد با هم فرقی ندارند ولیکن رئیسی تفاوتش با سایرین این هست که ولایت فقیه را از داخل سوراخ نمیکنه ما قضیه احمدینژاد را دیدیم و حتی اخیراً روحانی را رو دیدیم روحانی صحبت از رفراندوم کرد توی انتخابات قبلی رئیسی پتهاش رو ریخت روی آب احمدینژاد رفت خانهنشین شد و الآن هم قلوس خامنهای هستش همانطور که میبینیم اگرچه که اولش پادوی در واقع خامنه ای بود. در صحنه داخلی و خارجی من فکر میکنم با این شاخص که وارد بشیم رئیسی را خامنهای آورده تا در صحنه داخلی اتفاقاً با قیام مقابله بکنه و در صحنه بینالمللی هم برای اینکه خامنهای بتونه هر تابلویی که می خواد بدون اینکه مسأله درونی برایش پیش بیاد هر تابلویی که بخواد پیش بگیره از سه تابلویی که ما قبلاً بحث کردیم
برگشتن به برجام ۲۰۱۵ عقبنشینی در مقابل غرب که اسمش را ما گذاشتیم برجام ۲۰۲۱ یا ادامه دادن وضعیت فعلی که عدم توافق و استمرار عدم توافق هست من فکر کنم توی سیاست خارجی مرزسرخ خامنهای عقبنشینی نکردن نیست مرزسرخش این هستش که لطمهای به نظامش نخوره البته من فکر میکنم که عقبنشینی در مقابل خواستههای غرب دستگاه رژیم آخوندی رو فشل میکنه به همین دلیل اگر من بخواهم جواب بدم به تابلو بلافاصله میگم فعلاً خامنهای بهنظر من همان تابلوی سه رو یعنی توافق نکردن را ادامه خواهد داد. ولیکن دستش با بودن رئیسی باز هستش من فکر میکنم اگر بخواهیم مسأله داخلی رو در آمدن رئیسی اشاره بکنیم خیلی سرجمع و من تیتر وار عرض میکنم این تضادها که رژیم باش روبهرو بود سال۹۶ بهاصطلاح به یک کیفیت جدیدی ارتقا پیدا کرد توی اون تظاهرات و قیامی که مردم داشتند دقیقاً همانطور که بارها گفتیم بهدلیل اینکه تعادلقوای بین خلق و مقاومت و رژیم به نقطهای رسیده بود که بدون هیچ شکاف جدیدی توی بالای رژیم مثل سال۸۸ در واقع قیام انجام گرفت. یعنی مردم و رژیم در نقطهای بودند که این قیام بدون اینکه شکافی در بالای رژیم باشه مردم و مقاومت آمدند توی صحنه و وارد قیام شدند.
توی قیام سال۹۸ خامنهای خوب فهمید که فقط با قتلعام میتونه جواب قیامو بده و خامنهای و رژیم بهتر از هر کسی میدونه که این وسط عاملی که نمیگذاره که خامنهای که بهاصطلاح قیام را با سرکوب به ناامیدی بکشانه کانونهای شورشی هستند چیزی که همه رفقا بهش اشاره کردند و ما در این کهکشان هم بهروشنی ابعاد رشد آنها را دیدیم در هزار نمودی که آمدند و مشارکت کردند در کهکشان که خوب کاملاً واضح بود پیامهایی که دادند همه نشون میده من فکرمی کنم که ما اگر بخواهیم اسم بگذاریم جواب من به سؤالی که گفته میشه که آیا با سرکوب این رئیسی جلاد میتونه جلوی قیامها بگیره من میگم بهدلیل اینکه کانونهای شورشی وارد دوران بهار استراتژیک شدند مطلقاً رئیسی قادر به سرکوب این قیامها نیست
و بلکه برعکس بهدلیل اینکه خودش یک عنصر منفوری هستش در سطح داخلی و بینالمللی بهترین فرصت است برای اینکه اگر ما کار بکنیم میتونیم کانونهای شورشی رو وارد مراحل جدیدی از گسترشش بشیم و خوب طبعاً من نمیخواهم وارد بحث بشیم این البته آنچه که اتفاق افتاد اثبات استراتژی ارتش آزادیبخش و صحتش بود اگر من صحبت از بهار استراتژیک میکنم بدون اینکه بخواهم زیاد طول بدهم فقط رفقا رو رفرانس میدم، رجوع میدم به سال۵۸ که اون موقع ما اول که آمدیم میدونیم یک سازمان محدودی بودیم ولیکن وقتی شعارمان درست بود شعار سیاسی مون درست بود یعنی شعار اصلیمان این بود که تضاد اصلی عبارت از ارتجاع مذهبی و وقتی مردم با خمینی که نمیشناختند رو برو شدند
ما با شرایطی روبهرو شدیم که ناگهان بهطور گستردهیی با بهار گسترش میلیشیا هواداران رو برو شدیم و شما دیدید محصولش رو رففا هم اشاره کردند تا رسید البته به ۳۰خرداد الآن من فقط خواستم بگم آن بهار سیاسی بود بهنظر من آنچه که اتفاق افتاده بهخصوص بعد از ۹۶ پیامش برای کانونهای شورشی که وجود داشتند و در قیام شرکت کردند
و در این حرکتهای اجتماعی هم شرکت میکنند پیامش عبارت است از این هستش که کانونهای شورشی وارد دوران بهار استراتژیک شدند یعنی اینکه سرکوب ممکن است که در لحظه بهشون ضربه بزنه ولی برعکس میتونه راهشون را برای رشد بیشتر هم باز بکنه. بنابراین من جوابم به اینکه رئیسی را چرا منصوب کرد همین بود که گفتم برای اینکه رژیمش سوراخ نشه
رژیمها در جبری قرار میگیرند که نمیتونند انتخاب دیگهای داشته باشند آمدن رئیسی رژیم را بیشتر در سطح داخلی و بینالمللی بهنظر من تضعیف کرده آیا راه قیامها را سد میکنه یا باز میکنه بنظرم بهطور خیلی خلاصه و فشرده خوشبختانه
خوشبختانه بهدلیل اینکه استراتژی ارتش آزادیبخش استراتژی علمی بوده برادر مسعود سال۹۲ این بحث را توضیح دادند در گذار از آن تعادلقوای خروج از لیست که ارتش قیام و ارتش آزادیبخش دو روی یک سکه هستند که حرف بسیار درستی بود همانجا هم استراتکچر کانونهای شورشی و هزار اشرف را پیشبینی کردند این خط جلو آمد و خودش را صحتش را نشون داد
خوشبختانه در قضیه تأسف انگیز کرونا هم کانونهای شورشی نشان دادند که میتوانند نگذارند که جامعه به ضعف و به ناامیدی کشیده بشه بنابراین من پاسخ خیلی روشنم این هستش که به یمن وجود کانونهای شورشی اقادر نخواهد بود رژیم سرکوب بکنه قیامها را سد بکنه بلکه این انگیزش برای تداوم و پیشرفت قیام آمدن رئیسی بهدلیل وجود مقاومت گسترده در داخل کشور مسأله حل کن هست. ببخشید اگر طولانی شد.