۲۹شهریور۱۴۰۰
نامه ۱۶۰ تن زندانیان سیاسی از بند رسته از زندانهای رژیم خمینی و شماری از خانوادههایشان به رئیسجمهور آمریکا در مورد رئیسی جلاد۶۷
نامه ۱۶۰تن زندانیان سیاسی از بند رسته از زندانهای رژیم خمینی
و شماری از خانوادههایشان به رئیسجمهور آمریکا در مورد رئیسی جلاد۶۷
ضرورت محکوم کردن خامنهای و رئیسی و قتلعام زندانیان سیاسی
بهعنوان نسلکشی و جنایت علیه بشریت
بیش از ۱۶۰تن از زندانیان سیاسی از بند رسته از زندانهای رژیم خمینی و شماری از خانوادهایشان در آمریکا در نامهیی خطاب به جو بایدن رئیسجمهور آمریکا با اشاره به تعهد دولت آمریکا برای قرار دادن حقوقبشر در محور سیاست خارجی ایالات متحده، نوشتند: هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد فرصتی است که شما بتوانید چنین تعهدی را در صحنه جهانی در مورد ایران به نمایش بگذارید. ما بهعنوان ایرانیان مقیم آمریکا که زندانیان سیاسی بودهایم یا عزیزانمان بهدلیل اتهامات سیاسی در رژیم استبدادی در ایران در زندانهای این رژیم بهشهادت رسیده یا زندانی هستند، از شما میخواهیم ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور رژیم آخوندها را بهدلیل نقش کلیدیاش در قتلعام زندانیان سیاسی در سال۱۳۶۷ که یک جنایت علیه بشریت است محکوم کنید. رئیسی مسئول قتل، زندان و شکنجه عزیزان ماست.
در تابستان سال۱۳۶۷ رئیسی عضو کمیسیون مرگ برای کشتار بیش از ۳۰هزار زندانی سیاسی بود. این قتلعام به دستور خمینی انجام شد که اعضا و حامیان جنبش اصلی اپوزیسیون ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران را هدف قرار داد. بستگان ما در ایران که عزیزانشان بهشهادت رسیدند در سه دهه گذشته بهدنبال حقیقت و عدالت بودهاند اما تلاشهای آنها به نتیجهای نرسیده است. در طول سالها، رژیم برای کتمان یا منحرف کردن حقیقت درباره قتلعام ۱۳۶۷ و قربانیان آن دست به اقدامات غیرانسانی و غیرقانونی زده است. این اقدامات شامل تخریب گورهای دستهجمعی که اجساد عزیزان ما در آنجا دفن شده بود، رفتاری ضدانسانی با بستگان قربانیان و کتمان وابستگی سیاسی آنها به مجاهدین خلق است. رئیسی در مرکز همه این اقدامات ضدانسانی و ضداخلاقی بوده است.
عفو بینالملل گزینش رئیسی بهعنوان رئیسجمهور جدید رژیم ایران را ضربهای برای حقوقبشر اعلام کرده و خواستار تحقیق درباره نقش او در اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال۱۹۸۸ شده است. عفو بینالملل گفت: "اکثر قربانیان، وابسته به مجاهدین خلق بودند. و افزود:"شرایط پیرامون سرنوشت قربانیان و محل دفن اجساد آنها تا به امروز بهطور سیستماتیک توسط مقامات رژیم ایران پنهان شده است و این به منزله جنایات علیه بشریت است."
اگنس کالامارد، دبیرکل عفو بینالملل در بیانیهیی گفت: "ما همچنان خواستار تحقیق درباره ابراهیم رئیسی بهدلیل دخالت وی در جنایات گذشته و جنایات ادامهدار کنونی تحت قوانین بینالمللی، از جمله توسط دولتهایی هستیم که صلاحیت قضاوت جهانی دارند."
درخواست ما برای حسابرسی و عدالت همچنین توسط قطعنامه شماره ۱۱۸ مجلس نمایندگان آمریکا، با اکثریت قوی دو حزبی ۲۵۰نماینده کنگره، حمایت میشود. این قطعنامه، بدون هیچگونه ابهام، از دولت شما میخواهد از "ایجاد تحقیقات بینالمللی حول کشتارهای سال۱۳۶۷ حمایت کند."
سخنرانی آتی شما در مجمع عمومی سازمان ملل متحد فرصتی حیاتی برای آغاز این فراخوان برای تحقیق و جلوگیری از کشتارهای بیشتر در ایران است. ما از شما میخواهیم که پژواک صدای مردم ایران باشید که بهنحوی بیسابقه انتخابات اخیر رژیم آخوندها (برای تحمیل رئیسی) را بایکوت کردند و خواستار یک جمهوری دمکراتیک، بر اساس جدایی دین و دولت و یک ایران غیراتمی هستند.
ما امضا کنندگان نامه معتقدیم که این، یک گام مهم برای ایالات متحده است تا حقوقبشر و دموکراسی را به عنصر اصلی سیاست خود در مورد ایران تبدیل کند.