۳۱مرداد۱۴۰۰
مجاهدین شهید: فائزه رجبی-فرشته اسفندیاری-عفت حداد
زنان می توانند در جلوگیری از تروریسم رژیم ملایان که تهدید صلح و امنیت جهانی است نقش مؤثری ایفا کنند.
طی سالیان، تعداد زیادی از زنان قربانی تروریسم رژیم ملایان ایران شده اند.
زنان ایران همواره لبه تیز تیغ سرکوب رژیم ملایان بوده اند. آنها از محدودیت ها و محرومیت های چند برابر رنج می برند و در اعدام و دستگیری و شکنجه از «مساوات» برخوردارند. در هر تنگنای سیاسی و بحران اقتصادی اولین قشری که قیمت آن را باید بپردازد زنان هستند. در آن روی سکه نیز، تروریسم افسارگسیخته ای است که به زنان مخالف رحمی نمی کند. به مناسبت ۲۱ اوت، روز بین المللی گرامیداشت و ادای احترام به قربانیان تروریسم، یاد زنان قربانی تروریسم رژیم ملایان را گرامی می داریم، آنها که به خاطر مخالفت با رژیم ایران توسط تروریستهای ملایان به قتل رسیده اند.
عفت حداد و فرشته اسفندیاری
صبح روز ۲۷ اردیبهشت ۱۳۷۴، تروریستهای وزارت اطلاعات رژیم ملایان که به قصد ترور به بغداد اعزام شده بودند، در یکی از خیابانهای بغداد، از پشت به روی ۵ سرنشین یکی از خودروهای مجاهدین آتش گشوده و سپس متواری شدند. در این حمله تروریستی، فرشته اسفندیاری و عفت حداد به شهادت رسیدند و صدیقه خداییصفت نیز بهشدت مجروح شد.
عفت حداد، مادر ۴ فرزند ۹ تا ۱۴ساله، عضو شورای ملی مقاومت ایران و از مسئولان پشتیبانی ارتشآزادیبخش ملی ایران بود. فرشته اسفندیاری نیز از مسئولان ستاد تبلیغات مجاهدین و گوینده باسابقه رادیو صدای مجاهد بود.
فرشته اسفندیاری و عفت حداد از اولین زنان قربانی تروریسم رژیم ملایان ایران بودند.
عفت حداد (راست) و فرشته اسفندیاری
زهرا رجبی
همچنین در شبانگاه اول اسفند ۱۳۷۴، زهرا رجبی، مسئول امور پناهندگان در شورای ملی مقاومت ایران، که برای رسیدگی به مسائل پناهندگان ایرانی به ترکیه سفر کرده بود، به دست دیپلومات تروریستهای رژیم ملایان و سه تروریست که به طور مستقیم از وزارت اطلاعات اعزام شده بودند، بر اساس طرح تروری که در شورای عالی امنیت رژیم به تصویب رسیده بود، در شهر استانبول ترکیه به قتل رسید.
خانم رجبی عضو شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق ایران بود که تحصیلات خود را در دانشگاه ملی تهران در رشته مهندسی معماری به پایان رسانده و در دوران دانشگاه از مسئولین جنبش دانشجویی در تهران بود.
زهرا رجبی یکی از برجسته ترین زنان قربانی تروریسم رژیم ملایان ایران بود.
زهرا رجبی
پوران نجفی
روز ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ در اولین حمله موشکی مزدوران رژیم ملایان به کمپ لیبرتی در عراق، محلی که ۳هزار تن از اعضای مجاهدین، نفرات حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو، در آن مستقر بودند، پوران نجفی به همراه ۵تن دیگر از همرزمانش به شهادت رسید.
خانم نجفی متولد ۱۳۳۹ در رشت، و مادر یک دختر و یک پسر، از زندانیان سیاسی سابق بود که ۵سال را در زندانهای رژیم ملایان سپری کرده بود و از مشاهدات خود در زندان یک کتاب منتشر کرده بود.
پوران نجفی
کلثوم صراحتی
روز ۲۵ خرداد ۱۳۹۲، همزمان با انتخاب آخوند روحانی به ریاست جمهوری، تروریستهای مزدور رژیم ملایان با پرتاب دهها موشک ۱۰۷میلیمتری به کمپ لیبرتی تلاش داشتند قربانیان بیشتری از مجاهدین بگیرند. در این حمله تروریستی خانم کلثوم صراحتی از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران از جمله قربانیان این حمله بود.
پوران نجفی و کلثوم صراحتی از جمله زنان قربانی تروریسم رژیم ملایان در عراق بودند.
کلثوم صراحتی
قتل عام ۱۰ شهریور
نهایتاً در ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ مزدوران عراقی رژیم با نفوذ به داخل قرارگاه اشرف قصد قتل عام بیش از ۱۰۰ مجاهد خلق ساکن در اشرف را داشتند که ۵۲ تن از جمله ۶ زن را به شهادت رساندند و ۶ زن دیگر را ربوده و به گروگان گرفتند که از سرنوشت آنها تا به امروز اطلاعی در دست نیست.
در این حمله، زهره قائمی، گیتی گیوه چینیان، میترا باقرزاده ، ژیلا طلوع، فاطمه کامیاب و مریم حسینی قربانی تروریسم افسارگسیخته رژیم ملایان شدند.
زهره قائمی
از راست مریم حسینی، ژیلا طلوع، گیتی گیوه چینیان، فاطمه کامیاب و میترا باقری
نیره ربیعی
رژیم آخوندی در شب ۷ آبان ۱۳۹۴ با ۸۰ موشک کمپ لیبرتی در عراق را مورد حمله قرار داد. نیره ربیعی، ۴۷ساله، و ۲۳ عضو دیگر سازمان مجاهدین در این حمله تروریستی جان باختند و بیش از ۲۰۰ تن دیگر مجروح شدند.
نیره ربیعی متولد فراهان اراک بود. او با فائق آمدن بر موانع بسیار در سال ۱۳۶۶ به جنبش مقاومت پیوسته بود.
نیره ربیعی
بانکدار مرکزی تروریسم
رژیم ایران بانکدار مرکزی تروریسم در جهان امروز است. تروريسم، جانمايه و ذاتي اين رژيم و از آن جدایي ناپذير است.
همواره یک رابطه مستقیم بین بالا گرفتن قیام ها و تشدید معضلات اجتماعی و اقتصادی رژیم با رو آوردن آن به تروریسم، وجود داشته است.
همزمان با سركوب و اعدام و قتلعام در ایران و جنگ افروزی در خاورمیانه برای دستیابی به بمب اتمی تلاش میکند. این چیزی است که این رژیم را تهدید خطرناک تری برای صلح و امنیت جهانی می سازد.
مقاومت ایران تا سال ۱۳۸۰، بيش از ۴۵۰عمل تروريستي اين رژيم را در خارج از خاك ايران، ليست برداري كرده بود.
طی دو سال اخیر به طور خاص، رژیم ملایان تعداد زیادی عملیات و طرح های تروریستی اجرا کرده است. دو طرح تروریستی که در بهار و تابستان سال ۱۳۹۷ علیه مقاومت ایران به اجرا در آمد، ، بزرگترين طرحهای تروریستی تاریخچه ۴۰ ساله این رژیم در اروپاست.
تروریسم رژیم، در سایه سکوت، چشم بستن و بهروی خود نیاوردن رشد می كند. زمان آن است که این بیاعتناییها نسبت به امنیت و صلح مردم جهان، متوقف شود.
خواسته ما چیست؟
دولت ها باید قاطعانه در مقابل رژیم ملایان بایستند. و در این میان، زنان می توانند نقش مؤثری در متقاعد کردن دولت های متبوع خود برای اتخاذ یک سیاست درست داشته باشند.
تمام مزایا و امکاناتی که این رژیم برای اعمال تروریستیاش در خاک اروپا استفاده میکند، باید از آن سلب شود. سفارتهای این رژیم بايد تعطیل شود.
شرکتهای پوششی، مراکز فرهنگی و آموزشی، انجمنهای مذهبی و بهاصطلاح مساجدی که توسط رژیم ایران تأمین مالی و حمایت میشوند و همگی مراکز پشتیبانی جاسوسی و تروریسم رژیماند، باید افشا و بسته شوند.
عوامل و مزدوران رژیم که تحت پوشش فعالیتهای تجاری، فرهنگی، مذهبی یا در لباس خبرنگار، يا با ماسک مخالف و پناهنده و تبعه عمل ميكنند باید از كشورهاي اروپايي اخراج شوند.
ما از همه مجالس قانونگذاری اروپا و آمریکا میخواهیم قوانین نافذی برای اخراج عوامل وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران از کشورهای خود تصویب کنند. هر قاطعیتی علیه این رژیم و هر قدمی علیه رژیم در هر کجای جهان، یاری رساندن به مبارزه مردم و زنان ایران برای سرنگونی رژیم و در خدمت صلح و امنيت بين المللي است.
برگرفته از سایت کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت